Spre budskapet om De uvurderlige

Spre budskapet om De uvurderlige

Vis at idretten setter pris på all den frivillige innsatsen som hver dag legges ned. Her finner du videoer, annonsebilder og delingstekster til sosiale medier som kan brukes i arbeidet med å rekruttere frivillige til norsk idrett.

Se og last ned innhold her

Bli en uvurderlig du også!

«Mine beste venner har jeg fått gjennom idretten». Har du hørt det før? Det sosiale fellesskapet du blir en del av gjennom din deltakelse i idretten, er unikt. Alle kan ikke vinne en konkurranse, men du som deltar vinner fellesskap og vennskap som ofte varer livet ut.

Din uvurderlige innsats bidrar til å skape gode og trygge lokalsamfunn hvor barn og unge får utfolde seg med det som gir dem mestring, utvikling og idrettsglede. Ved å delta og engasjere deg blir du en som virkelig teller.

Gjennom idrettsfellesskapet får du en fantastisk mulighet til å utvikle deg som menneske, enten du brenner for styrearbeid eller ønsker å delta som trener, dommer, kioskvakt, tidtaker eller utøver.

Grip muligheten, bli med i idrettsfelleskapet og få ny kompetanse som du vil få glede av resten av livet, både innenfor og utenfor idretten.