Norges idrettsforbunds samarbeidspartnere

sponsornif.jpg

Norsk Tipping er idrettens generalsponsor. Norsk Tipping har gjennom årene hatt et nært markedsmessig samarbeid med norsk idrett. Avtalen viser viktigheten av Norsk Tippings samarbeidende rolle med idretten. Avtalen er bygget opp rundt prosjekter som tar vare på både topp- og breddeidrett, samt verdi- og kunnskapsbaserte prosjekter. Les mer på norsk-tipping.no.

SAS har som mål å være idrettens flyselskap. Gjennom denne avtalen ønsker SAS å tilby enkle reiseløsninger som videre vil forsterke samarbeidetmed idretten. Les mer på sas.no/sport.

Tine har gjennom samarbeidsavtalen satt søkelys på fysisk aktivitet, kostholdsvaner og matglede. TINE ønsker å styrke topp- og breddeidretten, samt konkurransefrie aktiviteter i Norge gjennom samarbeid med særforbundene. TINE har hovedfokus på barn og ungdom gjennom blant annet TINE Fotballskole og TINE -stafetten og samarbeider med Olympiatoppen for å styrke ernæringskompetansen innen idretten.
Les mer på tine.no

Phenix sportsklær. Samarbeidsavtalen innebærer at utstyrsprodusenten er totalleverandør av klær for OL og Paralympics til OL i Beijing 2022. Phenix eies av China Dongxiang Group og importør av Phenix i Norge er Interplaza Sport. Les mer på phenixski.com.

P4 er Norges største kommersielle radioaktør. For P4 er sport en av de viktigste satsingsområdene. P4 samarbeider med NIF både redaksjonelt og kommersielt gjennom avtalen. Les mer på p4.no.

SpareBank 1 heier på deltakelse på alle nivåer i all idrett. Vi ønsker å synliggjøre vårt samfunnsengasjement og vi er den naturlige støttespiller for lag og foreninger over hele landet. Med våre løsninger med for eksempel SPLEIS, Vipps, byttehelgen med mer kan klubber selv ta del i å få en bedre økonomi i hverdagen. Les mer på sparebank1.no.

Jet Set er Norges idrettsforbunds offisielle leverandør av billetter til De olympiske leker. Avtalen gjelder for billetter og gjesteprogram til OL i London 2012, Sotsji 2014 og Rio de Janeiro 2016. I tillegg har Jet Set Sports inngått en seks år lang sponsoravtale med Norges idrettsforbund. Les mer på jetestsports.com.

Jysk er sammen med Norsk Tipping og Gjensidige hovedsamarbeidspartner til «Team Paralympics». Jysk er et internasjonalt danskeid konsern som opererer innenfor bransjene boliginnredning og boligtekstiler. Les mer på jysk.no.

Scandic er NIFs offisielle samarbeidspartner innenfor hotell- og konferansebransjen. De tilbyr gjennom avtalen med NIF spesialpriser for alle medlemmer i norsk idrett. Avtalens formål er å styrke Scandic Hotels relasjon til idretten og samtidig dekke NIFs og idrettens behov for hotell- og konferansetjenester. Les mer på scandichotels.no.

Otiga Group er NIFs offisielle samarbeidspartner innen rekruttering, bemanning, omstilling og lederutvikling. Gjennom våre brands Assessit og Personalhuset bidrar Otiga Group til å levere tjenester både sentralt og lokalt, og med den spisskompetanse og digitale tilpasningen enhver prosess krever. Otiga Group er et norsk eid konsern og et av Nordens ledende og mest innovative selskaper innen våre bransjer. Les mer otigagroup.com/nif

Dale of Norway er den ledende produsenten av høykvalitets strikkeplagg. Selskapet er leverandør av gensere og strikkejakker til NIF og den norske delegasjonen for De Olympiske og Paralympiske leker. Les mer på daleofnorway.com.

Hertz er NIFs ofisielle leverandør av leiebiltjenester. Avtalen er gjort gjeldende for alle særforbundene, klubbene , idrettslagene og idrettsutøvere i Norge. Les mer på hertz.no/nif.

Pierre Robert Group er offisiell leverandør av sportsundertøy til den norske OL-delegasjonen. I Pierre Robert har vi fokus på bærekraft i alle ledd, og på komfort, funksjon og design som et startskudd for ekte treningsglede. Vi er for alle som skal til Tokyo – og for alle de som ikke skal det.

IOC Olympic Partners

IOC_toppartners.jpg