Reisen starter nå! Norges idrettsforbund inviterer til en ny fellestjeneste rundt informasjon og kommunikasjon!

Hold deg oppdatert på ett sted - og del fra din hverdag!

Lær deg alt om nye idretter og aktivitetstilbud - eller følg dine egne grupper og aktiviteter.

 • Er du nysgjerrig på hva som skjer innen norsk idrett og det totale aktivitetstilbudet? Både nasjonalt og i ditt nærmiljø? Ønsker du et samlet sted der du kan holde oversikt på relevante aktiviteter, og samtidig få et overblikk over fellestjenester og muligheter som vil kunne spare din klubb for tid og kostnader? Vil du enkelt komme i kontakt eller holde kontakten med et lag eller gruppe tilknyttet norsk idrett? Vil du at digitale aktiviteter og innholdsdeling skal bidra til nye inntekter direkte tilbake til ditt lag eller klubb?

 • NIF Puls er en gratis app til din mobiltelefon, som har som mål å tilby alt dette og mer i et digitalt fellesskap for norsk idrett, som du enkelt laster opp og installerer på din mobil via App Store (iPhone) eller Google Play (Android):  NIF Puls gir deg bl.a.:
  • Et ferskt øyeblikksbilde over siste nytt på tvers av over 200 idrettsgrener
  • En felles sosial samhandlingsarena for alle som er interesserte i, eller allerede er en del av norsk idrett.
  • Chat, aktivetsoppfølging og innholdsdeling i "felten"
  • Rask oversikt på din profil i norsk idrett og det digitale tjenestilbudet
  • Løpende utvikling av mer innhold og aktiviteter som åpner for nye inntekter direkte tilbake til klubben
  • En felles digital arena for fellesskap og samhandling rundt norsk idrett. Idretten er et virkemiddel for fellesskap. NIF Puls bygger opp under den norske idrettsmodellen, og sikrer at norsk idrett får økt verdi av egne data.

 

NIF Puls er samlestedet for idrettsrelatert innhold, deling, aktivitet på tvers av norsk idrett - på ett samlet sted rett "i lomma".

Dette er starten på et samarbeid sammen med deg og alle andre som er glad i norsk idrett. Opplevelsen i appen starter med en presentasjon av siste nytt på tvers av norsk idrett - topp og bredde. Nye tjenester, nyhetskilder og aktiviteter vil utvikles videre i tett dialog med som bruker og med alle som er opptatt av norsk idrett. Det blir samhandlingsmuligheter rundt alt innhold - og når du er innlogget vil du få presentert det mest relevante innhold inn mot dine tilknytninger og interesser.

For å sikre en best mulig utvikling av denne appen ønsker vi gjerne tilbakemelding fra deg som bruker til innholdskaping, promotering og deling, ideer til datakilder og aktivitet i appen. Er du, eller kjenner du en digital ildsjel ? Er du et talent innen innholdsformidling, koding, digital markedsføring, eller lignende? Bli med på en digital dugnad for norsk idrett du også og registrer deg som digital ildsjel her i dag, så sikrer vi at vi former denne reisen sammen for norsk idrett inn i fremtiden!

 NIF Puls er en gratis mobilapp for alle deler av norsk idrett, og hver uke vil det komme forbedringer i appen både i form av funksjonalitet, design og innhold - etter både innspill og analyse.

Oversikt over hva som nylig er lansert, og hva som kommer - kan sees på utviklingsoversikten.

Nyttige linker:

 

Last ned NIF Puls her!