Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

OL og Paralympics

tac54a64.jpg
Foto: NTB Scanpix

Vinter-OL og Paralympics 2018 skal arrangeres i den sørkoreanske byen PyeongChang.

Den internasjonale olympiske komité tok beslutningen om arrangørsted den 6. juli 2011 på sitt møte i Durban, Sør-Afrika. 

OL vil foregå i tidsrommet 9.- 24. februar 2018 og Paralympics 09.-18. mars 2018 
Les mer om lekene her.

  Jet Set Sports/CoSport, Norges idrettsforbunds offisielle leverandør av billetter til OL og Paralympics, har nå åpnet billettsalget til De olympiske leker i PyeongChang 2018, som arrangeres henholdsvis 9. – 25. februar 2018 og 9. - 18. mars.   

  Les mer om hvordan du skaffer deg billetter

  Fra i dag og frem til avslutningsseremoni i PyeongChang, vil du kunne bestille tilgjengelig billetter via www.cosport.com
  En aktivert CoSport brukerkonto samt kreditt- eller bankkort, er alt som kreves for bestilling.
  Det er et begrenset antall billetter som ble lagt ut i går, men følg med! CoSport vil kontinuerlig - og uten forvarsel, legge ut billetter etter hvert som de tildeles billetter fra PyeongChang Organisasjonskomite.
  Fortsatt mange muligheter til å sikre deg billettene du er ute etter – hold deg oppdatert via www.cosport.com

  Nyttig informasjon
  Samtlige billetter bestilt innen 13. november, blir sendt til din leveringsadresse en drøy måned i forkant av lekene, fraktkostnaden påløper kun en gang. 

  Så langt det er mulig, anbefaler CoSport å bestille innen denne dato, for å slippe å hente billetter på vårt lokale kontor i PyeongChang og unngå lange køer med unødvendig mange timers venting.

  Billettene blir sendt i perioden desember 2017/januar 2018. For en forutsigbar og sikker forsendelsesprosess, kontroller at leveringsadressen samsvarer med adressen registrert på ditt kreditt- eller bankkort.

  Les Salgsvilkår og betingelser for ytterligere informasjon. 
  Jet Set Sports/CoSport er en autorisert leverandør av billetter og aktør for ulike arrangement, knyttet opp mot De olympiske- og paralympiske leker.
  - Avtalen gir utøvere og deres familier, samarbeidspartnere, næringslivet og alle andre som ønsker å heie på de norske utøverne, mulighet til å oppleve OL-stemningen på nært hold, sier Morten Schønfeldt, markedsdirektør i Norges idrettsforbund.

  Norges idrettsforbund er forpliktet av Den internasjonale olympiske komité (IOC) til å inngå avtale med en offisiell billettpartner. Derfor er Jet Set Sports/CoSport, den eneste godkjente leverandøren som kan selge olympiske- og paralympiske billetter i Norge.

  Utvis forsiktighet ved kjøp av billetter
  Bruaas påpeker at forbrukere må være klar over at selv ekte billetter kan bli kansellert dersom de er kjøpt gjennom ikke-godkjente leverandøravtaler.
  - Derfor ber vi deg om å utvise både forsiktighet og ansvarlighet ved kjøp av billetter til OL og Paralympics. Jet Set Sport er den godkjente leverandør av OL- og Paralympics-billetter i Norge, og vil sikre deg/dere den ansvarlige oppfølgingen i Norge, avslutter Gry Bruaas.

  Klikk deg inn på www.cosport.com for bestilling. Eller ring på 22 27 05 05.

  Akkrediteringsprosessen for PyeongChang 2018 Paralympics startet i januar 2017.

  Norske medier søker gjennom Norges idrettsforbund for å få presseakkreditering for de paralympiske leker som avholdes 9.-18. mars i PyeongChang, Sør-Korea.

  Søknad om presseakkreditering er en to-trinns prosess, som starter nå med "press by numbers", der mediene melder sin interesse og angir et tall på hvor mange akkrediteringer de kan komme til å ønske. Fristen for å melde antall ønskede akkrediteringer er 23. februar 2017.

  Media bes om å sende følgende informasjon innen fristen:
  Mediets navn:
  Antall ønskede akkrediteringer for journalist (E):
  Antall ønskede akkrediteringer for fotograf (EP):
  Kontaktperson for mediet:
  Kontaktpersons e-postadresse:
  Kontaktpersons telefonnummer:

  Sendes til presseattaché martin.hafsahl@idrettsforbundet.no

  Den andre delen av prosessen er å melde inn navn på hver enkelt akkreditering, og starter i oktober 2017.

  Kringkastere (TV og radio) uten rettigheter må søke presseakkreditering direkte gjennom IPC. Ta kontakt media.accreditation@paralympic.org for ytterligere informasjon. Besøk https://www.paralympic.org/pyeongchang-2018

  En foreløpig oversikt over Norges potensielle deltagere til Paralympics 2018:

  • ParaHockey 1 lag (17 utøvere) Kvalifisert hvis blant de 5 beste i VM april 2017
  • ParaCurling 1 lag (5 utøvere) Kvalifisert ved deltakelse i VM mars 2017 
  • ParaSnowboard 1 mann Kristian Moen Blant de 8 beste på World Ranking List pr mai 2017 (nr 6 i dag)
  • Para Alpin 1 mann Jesper S. Pedersen Minst 1 utøver fra hver nasjon som er med i WorldCup. 
  • ParaBiathlon 2 menn Nils-Erik Ulset og Trygve Toskedal Larsen
  • ParaCrossCountry 2 kvinner Vilde Nilsen og Birgit Skarstein 4 menn Eirik Bye og ledsager Arvid Nelson, Håkon Olsrud, Trygve Toskedal Larsen, Nils Erik Ulset

  Team Norway - reklamereglement PyeongChang 2018 (pdf)