Årets tema på Olympisk akademi er «Idrett og menneskerettigheter». Her fra én av fotballandslagets markeringer. Foto: Geir Olsen / NTB
Årets tema på Olympisk akademi er «Idrett og menneskerettigheter». Her fra én av fotballandslagets markeringer. Foto: Geir Olsen / NTB

Søk om plass på Olympisk akademi før 31. mai!

Søknadsfristen for årets olympiske akademi nærmer seg med stormskritt. Er du mellom 18 og 29 år, engasjert i norsk idrett, og ønsker deg et større nettverk og et minne for livet? Søk om å få delta før 31. mai!

Olympisk akademi er en årlig møteplass på Nansenskolen i Lillehammer. Årets akademi avholdes mellom 12.-14. august, og temaet er «Idrett og menneskerettigheter».

Akademideltakerne kan vente seg fantastiske bidragsytere med relevant kompetanse og erfaring innenfor tematikken. Blant annet skal journalist Halvor Ekeland fra NRK fortelle om opplevelsen av å bli fengslet i Qatar på presseoppdrag, idrettspolitisk entusiast Andreas Selliaas skal holde foredrag om sine perspektiver, og flere av NIFs representanter er invitert til å snakke om og debattere ulike spørsmål og problemstillinger.

I riktig Lillehammer-OL-ånd sikter vi med andre ord, som alltid, mot at årets akademi skal bli det beste noensinne. Så søk om plass i dag!

Er du mellom 18-29 år, har et verv i norsk idrett og interesse for idrettspolitikk, er tiden nå inne for å søke om plass på sommerens fineste eventyr. Søknadsfristen er 31. mai!

Gå til søknadsportalen.

Les mer om Olympisk akademi.