joymo612.jpg

Idrettslag tilbys koronavennlig og inntektsgivende livestream av kamper

Koronasituasjonen gjør Joymos nyutviklede livestream-pakke av kamper og idrettsarrangment høyaktuell for alle idrettslag i Norge.

Løsningen er svært koronavennlig og inntektsbringende for idrettslag som tar den i bruk.

Økt synlighet
Idrett er ikke lenger hva det var. Idretten har også tatt steget inn i den digitale verden – og særlig nå som koronapandemien herjer verden, er løsningen optimal på mange måter.

Gjennom strømmetjenesten Joymo.tv får du muligheten til enkelt opptak, enkel deling og en ny inntektskilde for klubben.

Via strømming kan foreldre, besteforeldre, venner og supportere, som ikke kan være til stede på arenaen, følge kamper og turneringer, direkte eller i opptak. For hver solgte digitalbillett genereres det penger til idretten.

Populært
Over 100 idrettslag benytter seg allerede av livestreaming gjennom Joymo. Siden oppstarten av idretten igjen har vi sett en markant økning i salg av digitale billetter.

Nye klubber kan komme raskt i gang med opptak og strømming. Alt som strømmes blir lagret på Joymos plattform et trygt og sikkert sted for klubbenes innhold.

Joymo’s Share App gjør det mulig for klubber å strømme sitt innhold og selge billetter til sine arrangementer og kamper.

For å komme i gang, må klubber opprette brukerkonto hos Joymo. Så er det bare å laste ned Joymo Share fra App Store og sette i gang. Film med iPhone eller nettbrett og nå ut til dine fans og familie!

Brukerkonto
Kom i gang med direktestrømming – registreringsskjema her: https://joymo.tv/no/nifnewslettersept2020/

Tjenesten NIF og Joymo tilbyr, regulerer hvilke GDPR-krav idrettslagene og særforbundene må hensynta når de strømmer. Før klubben starter streaming av kamper eller idrettsarrangement, må klubben foreta en risikovurdering av personvernkonsekvensene.

Se vår veileder for streaming og liveoppdateringer av idrettsarrangement her.