Temakveld ungdomsidrett

Kursmateriell for temakveld ungdomsidrett

Om:
Temakveld – Ungdomsidrett setter fokus og legger til rette for gode diskusjoner rundt ungdomsidretten i idrettslaget. Deltagerne får presentert status for medlemmer mellom 13-19 år i dag, diskuterer hva som allerede er bra i dag, hva som kan gjøres bedre og blir enige om konkrete tiltak for å utvikle tilbudet og muligheter for ungdom.

Gjennomføring krever noen forberedelser av møteleder/veileder/kurslærer (se tips og råd i kursmateriell, s. 1).

Målgruppe:
Hovedstyret i et idrettslag, gjerne sammen med ungdom i alderen 13-19 år, og andre som er interessert i å utvikle ungdomsidretten i idrettslaget (f.eks. trenere, støtteapparat og foresatte).

Læringsmål:
Å bevisstgjøre deltagere på status for ungdomsidretten i idrettslaget, og bli enige om konkrete handlinger/tiltak for å utvikle tilbudet og muligheter for ungdom.

Varighet:
En time.

Dokumentlisten gir deg visningstilgang til dokumentene som er ment for kurset. Du kan ikke redigere inne i dokumentet, for å gjøre tilpasninger må du laste ned dokumentet. Dette gjøres enten ved å trykke på de 3 prikkene vedsiden av aktuelt dokument, eller ved å åpne dokumentet og deretter trykke på "fil" og "lagre som".

Får du ikke tilgang? Da er det mulig du er innlogget med en microsoft bruker som skaper litt krøll. Høyreklikk på "åpne dokumentliste" og trykk på "åpne koblingen i inPrivate-vindu"/"åpne linken  i inkognitovindu".