Startmøte

Informasjon og materiell til veileder ved startmøter

Om:
Startmøtet er en klubbprosess som skal bevisstgjøre deltakerne på klubbens situasjon, de vurderer sammen hva som kan gjøres for å få klubben til å fungere enda bedre, og klubben ansvarliggjør seg selv på noen konkrete tiltak som de selv mener bør gjøres for å forbedre sin egen situasjon.

Målgruppe:
Styret, administrativt ansatte og nøkkelfunksjoner i klubben, samt medlemmer. Klubber er primær målgruppe, men startmøter kan også brukes i kretser, særforbund, idrettsråd eller andre som ønsker å gjennomføre en utviklingsprosess.

Læringsmål:

  • Skape felles bevissthet om klubbens situasjon
  • Definere viktige ønsker og behov ut fra situasjonen i klubben
  • Vurdere og prioritere tiltak for å håndtere behovene
  • Lage fremdriftsplaner  med ansvar og tidsfrist på tiltakene

Varighet:
Fire timer

Navn på mal i idrettskurs:
Oppfølgingsmøte organisasjonsutvikling (NIF mal)

Klubbguiden

Klubbguiden

KlubbGuiden er en side tilpasset styret og daglig ledelse i idrettslag. Her finner de informasjon om hvordan man kan stifte, drifte og utvikle et idrettslag.

Til klubbguiden

Dokumentlisten gir deg visningstilgang til dokumentene som er ment for kurset. Du kan ikke redigere inne i dokumentet, for å gjøre tilpasninger må du laste ned dokumentet. Dette gjøres enten ved å trykke på de 3 prikkene vedsiden av aktuelt dokument, eller ved å åpne dokumentet og deretter trykke på "fil" og "lagre som".

Får du ikke tilgang? Da er det mulig du er innlogget med en microsoft bruker som skaper litt krøll. Høyreklikk på "åpne dokumentliste" og trykk på "åpne koblingen i inPrivate-vindu"/"åpne linken  i inkognitovindu".