– #STOPP-budskapet er viktig. Vi har alle en bakgrunn andre ikke kjenner til, sier bordtennisspiller Aida Husic Dahlen. Foto: Pernille Ingebrigtsen
– #STOPP-budskapet er viktig. Vi har alle en bakgrunn andre ikke kjenner til, sier bordtennisspiller Aida Husic Dahlen. Foto: Pernille Ingebrigtsen

Aida Husic Dahlen: – Jeg vil at idretten skal være et sted der alle trives

Bordtennisspiller og #STOPP-ambassadør Aida Husic Dahlen ønsker at flest mulig skal få oppleve idretten som et fristed – og et sted der man kan utvikle seg, ha det gøy med venner og føle seg sett.

– Jeg vil at idretten skal være et sted der alle kan møtes og trives – uansett bakgrunn, kjønn eller funksjonsnedsettelse. Idretten har gitt meg så mye, og jeg vil at også andre skal se mulighetene fremfor begrensningene, forteller Aida Husic Dahlen.

I fjor lanserte Norsk Toppfotball kampanjen «STOPP rasismen», og i desember tok Norges idrettsforbund stafettpinnen videre med #STOPP-kampanjen – hvor hele norsk idrett sier stopp til alle former for diskriminering. Dette er et budskap Dahlen ønsker å være med å spre.

– Budskapet er viktig. Vi har alle en bakgrunn andre ikke kjenner til, sier hun.

Dahlen forteller at hun selv har vokst som menneske gjennom deltakelse i idretten.

– Jeg har lært meg selv å kjenne, blant annet når det kommer til hva jeg mener er rett og galt. Og jeg har blitt sterkere både psykisk og fysisk. Dette tror og håper jeg andre også får oppleve.

Slik får du tak i #STOPP-produkter
Norges idrettsforbund og Supporter.no tilbyr alle landets idrettslag gratis nettbutikk med egen #STOPP-filial. Dette gir idrettslag en unik mulighet til å skape økte inntekter, samtidig som man skaper bevissthet rundt kampen mot diskriminering i norsk idrett.

– Jeg håper vi får se mange med #STOPP-t-skjorter, -gensere, -munnbind, -kapteinsbind og -armbånd på treningsfeltet og på idrettsarrangementer i tiden fremover, sier generalsekretær Karen Kvalevåg i Norges idrettsforbund.

Nettbutikkløsningen innebærer at idrettslag, eller grupper tilknyttet idrettslag, ikke trenger å kjøpe produkter på forhånd, sitte med eget varelager eller distribuere de solgte produktene selv. Alt håndteres av Supporter.no. Idrettslagene får 15 prosent fortjeneste av utsalgspris på alt av standardprodukter gjennom Supporter.no og 90 prosent fortjeneste på salg av såkalte virtuelle produkter eller produkter lastet opp selv.

Etabler en gratis nettbutikk med #STOPP-produkter og andre supporter-effekter nå!