IIZY og Norges idrettsforbund vil forenkle hverdagen i idrettslag. Foto: Erik Ruud
IIZY og Norges idrettsforbund vil forenkle hverdagen i idrettslag. Foto: Erik Ruud

NIF har signert en avtale for å forenkle regnskapsløsninger

Norges idrettsforbund har inngått en avtale med IIZY for å kunne levere effektive og forenklede løsninger innen regnskapssystemer. Dette vil gi store besparelser til idrettslag som i dag bruker mye tid på manuelt regnskap.

Integrasjon mot økonomisystemer er mangelfullt i idretten. Med IIZY på laget vil NIF, på vegne av hele idretten, kunne levere effektive, forenklede og standardiserte løsninger rundt integrasjon for alle idrettens systemer som skal og bør knyttes opp til regnskapssystemer.

IdrettsOppgjør er en naturlig første kandidat for å få en standardisert integrasjon. IdrettsOppgjør vil med en integrasjon til alle regnskapssystemer nå fremstå som et komplett oppgjørssystem for dommerregninger, reiser og andre utlegg for alle idrettslag og særforbund. Utleggenene vil attesteres som normalt i IdrettsOppgjør, før det overføres automatisk til regnskapssystem for utbetaling og bokføring. Dette vil gi en rekke forenklinger og store besparelser for idrettslagene som i dag bruker store beløp og mye tid på manuell regnskapsførsel.

I samarbeidsavtalen er det videre lagt opp til at vi sammen skal etablere en felles hub for økonomi og betalingstransaksjoner for flere systemer som benyttes i idretten. Her skal man kunne lagre og overføre alle økonomitransaksjoner direkte til regnskapet enkelt og forståelig. Dette vil gi besparelser i tid, penger og kutt i manuelle arbeidsoppgaver. Det vil samtidig gi økt og bedre innsikt i økonomien, både for idrettslaget, og idretten som helhet. En innsikt som i dag ikke er godt nok dekket.

Vi gleder oss over samarbeidsavtalen, og ser frem til videre produktutvikling for en enklere idrettshverdag sammen med IIZY.

Ønsker deres klubb å være en av de første som tar i bruk integrasjonen?

IIZY har støtte for de aller fleste regnskapssystemene i markedet og vil raskt kunne koble opp idrettsoppgjør med ditt regnskapssystem.

Integrasjonen forventes å være klar til bruk fra januar 2024. Men idrettslaget kan allerede nå bestille tilgang

Les mer om integrasjonen og bestill tidlig tilgang her. 

 

Ønsker du vite mer om samarbeidet så kan du kontakte:

Sigurd Sagen, fagansvarlig integrasjon og datautveksling i Norges idrettsforbund
Telefon: 958 38 181
E-post: sigurd.sagen@idrettsforbundet.no

 

Har du spørsmål knyttet til integrasjonen kan du kontakte:

Øyvind Bratlie, salg og markedsansvarlig hos IIZY AS
Telefon: 977 99 863
e-post: oyvind@iizy.no

Du kan lese mer om IIZY på deres nettsider IIZY.no

 

Om IIZY

IIZY er et Stavangerbasert teknologiselskap som har spesialisert seg på integrasjon mellom ulike fagsystemer og regnskapssystemer.

Les mer om IIZY på deres nettsider