Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ungdomsrådet i Hødd håndball vant 50.000 kroner

FB_IMG_1615793930330_612.jpg
Ungdomsrådet i HøddPer N. Moldskred, Johannes Kaul, Niels Leenders (leiar), Ella Tødenes (nestleiar), Linnea M. Jørgensen og Isak Dimmen (ikkje tilstede). Foto: Marius Rosbach

Ungdomsrådet i Hødd håndball er første hovedvinner av Norsk Tippings Idrettspris. Ungdomsrådet jobber med å styrke de sosiale rammene i klubben for å skape et bedre miljø knyttet til ulike arrangement og konkurranser.

 

Norsk Tippings Idrettspris ruller og går helt til 25. april og alle idrettslag som gjør noe ekstra for ungdommene kan søke om å vinne. Foruten en liten pause i påsken deler Norsk Tipping ut hele 600.000 kroner til idrettslag over hele landet.

Ungdomsrådet i Hødd var første hovedvinner. Gjennom å legge til rette for ulike sosiale tiltak har de klart å skape et meget bra engasjement i klubben som hindrer frafall, og til og med rekrutterer flere medlemmer!

Klubbmedlemmene har deltatt i alt fra å rydde strender for søppel, sosiale samlinger i forbindelse med EM i håndball, digitale prosjekter under koronapandemien, kino, adventskalender og mye annet moro.

Pengene skal ungdomsrådet bruke til å arrangere sommeraktiviteten «Open hall» annenhver lørdag som er en lavterskeltilbud for barn og unge fra 7 til 18 år - der også ungdom kan prøve seg i rollen som trenere. 

Norsk Tipping og Norges idrettsforbund ønsker Ungdomsrådet lykke til videre med de gode tiltakene! 

Les mer om Norsk Tippings Idrettspris