Kampanjen #tilbaketilidretten markerer gjenåpningen av idretten

Endelig åpner norsk idrett igjen! Det markerer vi med kampanjen #tilbaketilidretten. Målet er å skape begeistring, vise idrettsglede og ikke minst få tilbake alle medlemmene som har valgt å slutte på grunn av koronapandemien.

#Tilbaketilidretten starter 16. august og understøtter idrettslagenes arbeid med igangsetting av idrett etter pandemien. Gjennom kampanjen jobber idrettsorganisasjonen for at idrettslagene skal stå rustet til å invitere tilbake alle som er blitt borte under nedstengningen, og invitere nye medlemmer inn.

- Gjenåpningen av idretten betyr så mye for så mange. Endelig er vi ordentlig i gang med normal idrettsaktivitet for alle aldersgrupper. Enten du er medlem, foreldre eller frivillig kan vi nå endelig kjenne på sann idrettsglede igjen. Jeg håper at alle våre over 10.000 idrettslag mobiliserer med all sin kraft med gode aktivitetstilbud og attraktive arrangementer for både store og små utover høsten sier idrettspresident Berit Kjøll.

Landsomfattende markering av idrettens gjenåpning

Lørdag 25. september planlegges en landsomfattende markering av idrettens gjenåpning, hvor det vil være åpne idrettsarrangementer for små og store over hele landet.          

- Jeg gleder meg stort til å se idrettsgleden utfolde seg i hele landet på alle arenaer og vil benytte anledningen til å ønske både våre medlemmer, foreldre og de frivillige hjertelig velkommen tilbake til idretten, sier Kjøll.

Håper på massiv mobilisering fra hele idretten

Idrettsforbundet har lansert en egen kampanjeside på idrettsforbundet.no som skal hjelpe idrettslagene og klubbene i arbeidet med gjenåpningen. Egen verktøykasse med konkrete råd og tips til hvordan rekruttere nye medlemmer og frivillige, veileder med gode eksempler på hvordan idrettslaget kan få til en åpen dag, og ikke minst massevis av kampanjemateriell som annonser, bilder, filmer og logoer som idretten fritt kan bruke. Målsetningen er en massiv mobilisering fra hele idretten som bidrar til at vi får alle vi ønsker #tilbaketilidretten.