Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

700 klubber har samlet inn 1,6 millioner kroner!

Spleis2.jpg

Årets nye versjon av kampanjen Klubben i mitt hjerte går så det gviner. I den første uka av kampanjen ha nærmere 700 idrettslag samlet inn 1,6 millioner kroner via Spleis!

 

Så langt etter en uke av kampanjen som varer til 8. november har det kommet inn 73.000 stemmer. I snitt kommer det inn 12.000 stemmer daglig på klubber over hele landet.

Men viktigst av alt er at årets utgave, foruten at Sparebank1 og Spleis deler ut 400.000 kroner, genererer masse penger i klubbkassene. Daglig strømmer det inn ca 200.000 kroner til de ulike spleisene som er opprettet.

Hvem som helst kan starte en Spleis for at klubben skal være med i konkurransen – enten du er lagleder, spiller eller bare er glad i klubben din. Én klubb kan ha flere spleiser. Hver dag i konkurransen trekker vi ut to idrettslag som vinner 10.000 kroner.

Hør alle vinnerne på P4 hver dag kl 11.30! 

Start en Spleis nå!


Hvem vinner hovedpremien?
I klubben i mitt hjerte skal også kåre Norges mest populære klubb – det vil si den klubben som klarer å oppnå flest stemmer i løpet av kampanjeperioden. Blant klubbene som ligger best an i dag er i tilfeldig rekkefølge Sjetne idrettslag, Charlottenlund Sportsklubb, Bodø Gym og turnforening, NMK Molde, Utleira idrettslag, Nedre Romerike Cheerleaders, Viqueens Cheerleading, Bærum Verk Hauger IF, Hommelvik idrettslag og Klæbu idrettlag.

-Vi er utrolig glade for det store engasjementet Klubben i mitt hjerte har skapt. Det er spennende å følge med på alle de fine innsamlingene som har blitt startet til forskjellige formål - alt i fra nytt klubbhus til penger til barnekreftavdelingen på Rikshospitalet. Totalt har det blitt samlet inn over 1,5 millioner kroner til ulike formål og som går til idrettsglede. Vi er utrolig takknemlig for at vi sammen med SpareBank 1, P4 og NIF får være med å bidra, sier Christian Drabløs - Forretningsutvikler Spleis.

Mange penger til mange nye vinnere
Ane Skjærpe Dagma - Markedsansvarlig Spleis, sier det fortsatt er 320.000 kroner som skal deles ut til klubber.  
- 140 000 kroner av dette beløpet skal deles ut til de daglige trekningene, så det er fortsatt mange pengepremier man kan være med å konkurrere om, forteller Skjærpe Dagma.

Se vinnerne til nå

spleis3.jpgPengene strømmer inn til klubber over hele landet!