Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Idrettsforbundet forlenger avtalen med Hertz som bilutleiepartner

hertz612_mednylogo.jpg

Norges idrettsforbund forlenger avtalen med Hertz og sørger samtidig for at alle medlemmer i norsk idrett også i de neste to årene får tilgang på unike bilutleietilbud.

 

- Vi er stolte over at NIF ønsker å fortsette sitt samarbeid med oss. Hertz  ønsker å bidra til breddeidretten gjennom å gi besparelser på opptil 30 prosent på leiebil over hele verden, sier Trygve Simonsen, adm. direktør i Hertz Norge.

Solid leverandør
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité er godt fornøyde med å kunne videreføre det lange samarbeid med Hertz som leverandør av leiebil til idretts-Norge. Hertz inngår i samarbeidet "Idrettsreiser". 

- Hertz er en solid leverandør med fokus på miljø, kvalitet og sikkerhet, og det er disse verdiene, samt den økonomiske besparelsen avtalen gir utøvere, klubber og idrettslag som ligger til grunn til forlengelse av avtalen, sier Morten Schønfeldt, markedsdirektør i NIF.

Sikkerhet og kvalitet
NIF har over 2,1 mill medlemskap fordelt på nærmere 11.000 idrettslag. Avtalen med Hertz gir alle tilknyttede klubber og idrettslag minimum 10 prosent rabatt, og kampanjer med opptil 30 prosent. Rabattene gjelder over hele verden.

- Sammen med gode priser vet vi at sikkerhet og kvalitet er viktig for NIF. Det får de sammen med personlig service, samt nye og sikre biler, sier Simonsen.

God tilgjengelighet og brukervennlige tekniske løsninger er også viktige satsningsområdene for Hertz i Norge.

- Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye leiekonsepter i sentrum av de største byene slik at folk som bor sentralt ikke har behov for å eie egen bil. Vi skal vokse til glede for både NIF og resten av markedet, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.