Informasjon om frister for årsmøter og rapportering av medlemsopplysninger til Norges idrettsforbund i 2018

Ungeledere3.jpg

Årsmøte må avholdes innen utgangen av mars 2018

Alle idrettslag skal avholde sitt årsmøte innen utgangen av mars 2018. Norges idrettsforbund (NIF) har laget en egen side med nyttig informasjon om årsmøtene.

Idrettslagene kan i særlige tilfeller få utsatt frist til å avholde årsmøtet. Idrettslaget må i så fall begrunne hvilke særlige grunner det har for å måtte avholde årsmøtet på et senere tidspunkt. Søknaden sendes til den aktuelle idrettskretsen.

Rapportering av medlemsopplysninger til NIF innen 30. april 2018

Alle idrettslag skal rapportere sine medlemstall pr. 31.12.17 til NIF innen 30.04.18. Samordnet søknad og rapportering i KlubbAdmin åpnes 1. april 2018.

Dersom idrettslaget benytter et annet godkjent elektronisk medlemsregister enn KlubbAdmin, skal idrettslaget likevel fortsatt logge seg inn i KlubbAdmin og bekrefte antall medlemmer og aktive medlemmer.

Eventuelle spørsmål kan rettes til NIF Support på 21029090 eller support@idrettsforbundet.no.