Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Telemark idrettskrets ungdomsutvalg 2017/18

Ungdomsutvalget er sammensatt av en rekke forskjellige mennesker fra ulike deler av fylket og ikke minst fra et bredt spekter av idretter. Bli litt bedre kjent med dem her - dette er gode representanter for ung frivillighet i Telemark.

Marius Norli - Leder

Idrettsbakgrunn: Spilt fotball siden ung alder i Skidar, Borg og Skiens Grane, men har nå lagt opp pga en kneskade. Vært aktiv ved siden av fotballen også, både på fritid og i skolen, blant annet som tidligere elev på Hjalmar Johansen VGS. 

Verv og engasjement i idretten: Leder av Bø Volleyballklubb og student på studiet idrett, administrasjon og ledelse på Høgskolen i Sørøst-Norge. 

Hva er min motivasjon for å bidra i idretten: Det som motiverer med mest er å få oppleve den idrettsgleden som oppstår gjennom ulike arrangement og at jeg får muligheten til å gi noe tilbake til idretten.

Mail: marius_norli@hotmail.com

Anne Snarteland - Nestleder

Idrettsbakgrunn: Fotball, Skiskyting og Håndball

Verv og engasjement i idretten: Er instruktør i idrettskretsens aktivitetslederprosjekt AktivSkole365. 

Hva er min motivasjon for å bidra i idrettenÅ skape et større breddetilbud til frafallsungdommen. Å oppfordre idrettslag til å ha varierte tilbud og mindre hardtsatsende lag og tilbud som passer dem som ikke ønsker å toppidrettfokus i aktiviteten sin. Brenner ekstra også for inkluderingsarbeid gjennom idretten.  

Mail: snarteland_96@hotmail.com

 

Guri Ramtoft

 

Idrettsbakgunn: Guri har drevet med alpint og ryttersport og er nå aktiv medlem av Nome og omegn Rideklubb. 

Verv og engasjement i idretten: Sitter blant annet i Telemark idrettskrets styre, i idrettsstyret og har vært svært aktiv i Norges Ryttersportforbund.  

Hva er min motivasjon for å bidra i idrettenJeg ønsker å være med i et fellesskap, jobbe sammen med andre og skape noe sammen med mennesker som brenner for det samme - idrett! Unge mennesker sitter på så mye engasjement, kreativitet og har null frykt for å kaste seg ut i ting og skape noe nytt. Gjennom opplæring og oppfølging i idrettens organisasjon, nehhhttverksbygging og det å faktisk slippe til kan unge mennesker bidra. Det må prøves og feiles, det trengs ekstra innsats og oppbacking på veien, men resultatet vi sammen kan få igjen i den andre enden er uvurderlig! Jeg er opptatt av at flere unge engasjerer seg og tar ansvar!

Mail: guri.ramtoft@gmail.com

 

Kamilla Mathea Mogstad  

Idrettsbakgrunn: Drevet med bryting siden siden 2. klasse og driver nå i tillegg med roing. Også vært aktiv i håndball og turn tidligere. Går på TiT og har allerede to NM-gull i sin klasse i bryting. Har også 2. plass i sin klasse i NM i romaskin. 

Verv: Er varastyremeldem i Porsgrunn Idrettsråd og ungt styremedlem i Urædd IF. Er også leder av Ungdomsutvalget i Porsgrunn. 

Hva er min motivasjon for å bidra i idretten: Det er utrolig gøy, man lærer sinnsykt mye og møter nye mennesker hele tiden! Det å bidra til en forandring er noe jeg brenner for, spesielt for ungdom, og ungdom i idretten. Syntes det er kjempeviktig at ungdommens stemme syntes og høres, spesielt i idretten. Frivilligheten gjør meg glad, fordi den gjør andre glade igjen! Også det å være frivillig i idrett er kanskje noe av det viktigste å være, idrett er noe av det som knytter kommuner, fylker og distrikter sammen, noe som syntes. Idrett er for alle, og det er vel frivilligheten rundt det også.

Mail: km-mogstad@live.no 

Kristoffer Thorstensen

Idrettsbakgrunn: Fallskjermhopper med en allsidig idrettsbakgrunn. 

Verv: Aktiv medlem i frivillighetsapparatet til Grenland Fallskjermklubb. 

Hva er min motivasjon for å bidra i idrettenJeg ønsker og være med i TIK ungdomsutvalg fordi jeg ønsker og se en felles idrett, hva kan de forskjellige idrettene lære av hverandre og hva kan man gjøre for å tilrettelegge for at turnerne kan lære av håndballspillerne og motsatt? Jeg vet det gjøres i Teletoppen og lurer på hva vi kan gjøre for at dette også kan bli gjort på breddebasis.

Mail: kristofferthorstensen@hotmail.com

 

Martine Færøvig

Idrettsbakgrunn: Sprangridning

Verv: Tidligere ungdomsrepresentant i Skien Rideklubb

Hva er min motivasjon for å bidra i idretten: Studerer Idrettsadministrasjon og ledelse ved HSN i Bø, og ønsker å snike til meg så mye kunnskap og praksis innenfor norsk idrett som mulig. 

Mail: Martinef2609@gmail.com

Ole Christian Golid

Idrettsbakgrunn: Langrenn

Verv: Telemark og Vestfold Skikrets - Langrennskomiteen, Heddal IL Langrenn - Hovedtrener og Norges Skiforbund - Kurslærer og instruktør.

Hva er min motivasjon for å bidra i idretten: Å engasjere seg som ung i idretten er viktig læring, gir utvikling og er en kjempearena til å bygge nettverk. Det gir i tillegg unge kompetanse som kan overføres til fremtidens idrett. Engasjementet gir meg selvsagt også muligheten til å spre idrettsglede og gode idrettsverdier og å arbeide for det som er viktig for meg; Idrettsanlegg for fremtiden og talentutvikling i Telemark. Spesielt er det en mulighet til å være med på å påvirke idretten - komme med forslag og kanskje gjøre endringer om det trengs. Jeg ønsker å utvikle meg som idrettsleder og se muligheter framover og kanskje være med på å inspirere andre unge til å gjøre det samme. 

Mail: ole_gohli_89@hotmail.com