Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Klubbens styrearbeid i praksis - For alle Skiensklubber

Klubbens styrearbeid i praksis.png
Sted: Skagerak Arena, Skien
Start: 10.04.2018 18:00 Slutt: 10.04.2018 21:00

Ny som styremedlem i et idrettslag i Skien? Frykt ikke! I samarbeid med Skien idrettsråd arrangerer Telemark idrettskrets kurset Klubbens styrearbeid i praksis på Skagerak Arena torsdag den 10. april. Her vil du som fersk eller erfaren styremedlem få mulighet til å skaffe deg oversikt over alt som omhandler styrearbeid i et idrettslag - en nøkkel til bedre og mer effektiv styrearbeid i din klubb!

Hva lærer du på dette kurset?

  • Hva vil det si å være tillitsvalgt i et idrettslag? 
  • Hvilke lover og regler må styret forholde seg til? 
  • Hvordan sikre best mulig bruk av klubbens ressurser og organisere idrettslaget godt? 
  • Hva vil vi med idrettslaget vårt?
  • Hvilke verktøy og hjelpemidler kan benyttes for å få gjort det viktigste klubbarbeidet?
  • Hva har vi behov for å vite eller kunne mer om?
  • Hva bør vi gjøre videre i vårt idrettslag?

Disse spørsmålene vil du få mer svar på gjennom kurset. Du får en god grunnleggende oversikt på hva som er styrets viktigste ansvar og arbeidsområde. Kurset vil dermed bidra til å gi deg større trygghet i rollen som leder eller styremedlem, gjøre det tydeligere hva styret i ditt idrettslag bør prioritere og hva dere bør ha fokus på i eget arbeid.

Målgruppe - Styret i klubben, både hovedstyret og gruppestyrene samt valgkomiteèns medlemmer og ansatte/administrasjonen. Andre tillitsvalgte kan også delta hvis det er ønskelig.

Læringsmål for kurset - Bedre forståelse for hva som er styrets ansvar og arbeidsområde.
Bli i stand til å ivareta idrettslagets og styrets ansvar gjennom bruk av konkrete verktøy og hjelpemidler. Mer trygghet i rollen som leder/styremedlem.

Påmelding gjøres via MinIdrett (klikk på denne linken for å melde deg på der) eller ved å sende en mail til oyvind.gonsholt@idrettsforbundet.no innen 03. april!

Kursholder på dette kurset er Oda Lill Blålid (bildet). Hun er er sertifisert kursholder og klubbveileder gjennom Norges Idrettsforbund, har erfaring fra tillitsverv i klubb og jobber til daglig i Eidanger IL's prosjekt for tidligere rusmiddelavhengige, "Gøy Fritid For Alle".