Idrettstilbod i Sogn og Fjordane

Bilde FH.png

Tilrettelagte idrettstilbod for personar med funksjonsnedsetting i Sogn og Fjordane.

Det er fleire måtar du kan oppdatere deg på kva tilbod som finnast og kva som skjer:

I brosjyra "Paraidrett i Sogn og Fjordane" finn du oversikta over ulike idrettslag som har tilbod for menneske med ulike funksjonshemmingar.

Klikk deg inn på www.idrettsforbundet.no/funksjonshemmede og les meir om idrett for personar med funksjonsnedsetting. Her kan du finne mykje nyttig litteratur og materiale om kontaktar i særforbund og i idrettsforbundet, arrangement/seminar/kurs, samt informasjon om å søkje midlar, klassifisering m.m.

Gå inn på facebook og lik sida Paraidrett - idrett for funksjonshemmede - då kan du følgje med på det som skjer på området.

Ønskjer du å starte opp eit tilbod i ditt idrettslag, eller ønskjer du hjelp til å kome i gang med fysisk aktivitet og idrett?

Kontakt fagkonsulenten for paraidrett i Sogn og Fjordane og Hordaland:

Thea Lunde Christiansen
E-post: thea.christiansen@idrettsforbundet.no