Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Gratis matkurs med Unge Kokker

Smart Mat.jpg
Sted: Rogaland
Start: 26.09.2019 12:00 Slutt: 27.10.2019 18:00

Hvem vil samle laget til et spennende og sosialt 3-timers matkurs til høsten? I samarbeid med Unge Kokker inviterer vi idrettsungdom mellom 10-23 år til gratis matkurs. Kurset holdes av profesjonelle kokker, og det gis både teoretisk innføring og praktisk opplæring i sunn mat fra bunnen av.

RIK samarbeider med Unge Kokker fordi vi ønsker å promotere sunn og næringsrik mat for aktiv idrettsungdom, samt at vi ser verdien i å tilrettelegge for kjekk, sosial lagbygging. Vi synes dette er et fantastisk tilbud - sjekk bare HER hvor kjekt vi hadde det på matkurs tidligere i år.

Nå er kurskalenderen for høsten 2019 åpen for booking. Planen er å besøke Stavanger, Sola, Sandnes, Rennesøy, Egersund og Haugesund i perioden 26-29. september og 26-27. oktober.

Påmelding:

Trener eller foreldre kan booke gratis matkurs til laget ved å sende mail til Camilla Castellan (Unge Kokker) på kontakt@ungekokker.no eller mobil 91525284. Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller for mer info. Førstemann til mølla!

Prosjektet er støttet i sin helhet av Gjensidigestiftelsen, sammen bidrar vi til et folkehelseløft for barn og unge på fritid.