Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hvordan bygge en prestasjonskultur

christian2 (002).jpg

Christian Berge er håndballtreneren som løftet det norske herrehåndballslaget opp i verdenseliten. På idrettskretsens 100-årsjubileum 2. november deler han oppskriften på å bygge et team og en kultur hvor folk presterer. Det blir en heidundrende opplevelse fylt av mange gode innspill på tema som arbeidsglede, positivitet, team og ledelse.

 

Christian Berge er trener for det norske herrelandslaget i håndball og har vært nominert til verdens beste trener to sesonger på rad. Han har på få år utviklet en prestasjonskultur i et ungt og sultent lag som har oppnådd fantastiske resultater og løftet norsk herrehåndball opp i verdenseliten.

Med stort engasjement deler Christian av sin erfaring med å få team til å prestere på topp. I foredraget snakker Christian om hvordan man bygger god lag-kultur og hva det har å si for å skape de gode resultatene. Han har en klar formening om at glede er det som driver unge utøvere og at det er viktig å se hver enkelt og la de være seg selv i lagmiljøet. Glede, sammen med humør og viktigheten av å bygge på positive opplevelser er grunnstener i Berges stil som baserer seg på å få alle til å yte best mulig ut fra den enkelte utøvers ståsted, noe som krever at man som leder gir hver enkelt like mye oppmerksomhet, slik at en blir kjent med alles sterke og svake sider.

Få med deg Christians interessante historie og få levert resten av «ingrediensene» i hans suksessoppskrift på Jubileumsseminaret lørdag 2. november.

Sted: Scandic Havet, Bodø
Tid: 14.00 - 16.00
Pris 100,- inkl. bevertning

Finn din billett her!

Vi byr på en rekke interessante foredrag og kurs i anledning vårt 100-årsjubileum 1-3. november. For å se vårt fulle program, klikk her.