Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Det meste sitter i hodet

Bjørn og Håvard HS.jpg

Fra å være forhåndsdømt nedrykkskandidat har Bodø/Glimt briljert på banen hele sesongen. Hvordan kom laget seg fra bunn til topp? Svaret får du når Glimts team-manager Håvard Sakariassen og mentaltrener Bjørn Mannsverk holder foredrag på vår jubileumsmarkering 2. november på Scandic Havet!

 

Det enkle og korte svaret er at alt sitter i hodet. Spillerne fremstår på en helt annen måte i år enn tidligere, og de lykkes! Så hvem står bak helomvendingen?

Bjørn Mannsverk har vært jagerflypilot og deltatt på skarpe oppdrag i Libya. Gjennom et forskningsprosjekt ved Bodø Hovedflystasjon med mål om å redusere stress og bedre arbeidsmiljøet, ble han kjent med mindfullness og mental trening. Resultatene var så oppsiktsvekkende at han ønsket å lære mer, og han har utdannet seg til instruktør.

Håvard Sakariassen har spilt for Bodø/Glimt i flere sesonger, samt i Moss FK og Bryne FK. I 2011 la han opp som Glimt-spiller og ble en del av klubbens administrasjon.

Ved å hente inn Bjørn Mannsverk, med sin erfaring og kompetanse, har Bodø/Glimt satt fokus på noe alle snakker om, men få klarer å gjøre noe med. Nemlig den mentale biten. Den sterkeste muskelen sitter i hodet, og den er vanskeligst å trene. Dette er første gang de deler sine erfaringer med et publikum, og vi er spent på å høre hvordan få frem det beste i hver enkelt utøver slik at de får mulighet til å ta ut sitt fulle potensiale.

Dette er ikke bare lærdom for trenere, men også aktuelt for foreldre, ledere innen idrett og næringsliv, og alle som føler at man blir spist opp av hverdagens forventninger og stress.

Vil du høre hvilke metoder Bjørn Mannsverk og Håvard Sakariassen jobber etter, og hvilke tanker de gjør seg om den mentale treningen sin plass i norsk trenerfilosofi, bør du ta turen til vårt jubileumsseminar lørdag 2. november kl. 14.00 på Scandic Havet.
Finn din billett her