Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bygger psykisk immunforsvar hos unge

MiaBorjesson_3.png

Hva er et psykisk immunforsvar? Og hvordan kan vi styrke dette slik at vi når våre mål? Med humor, trygghet og fantastisk formidlingsevne gir Mia Börjesson ungdom og foreldre, i hver sine foredrag, konkrete eksempler og en "verktøykasse" som hjelper ungdom å nå sine mål og ambisjoner.

 

Mia Börjesson er utdannet sosionom fra Gøteborg med lang fartstid, og hun er videreutdannet i samtalemetodikk, motivasjon, veiledning og pedagogikk. 

På idrettskretsens 100-årsjubileum tilbyr hun to ulike foredrag; et for idrettsforeldre og et for ungdom! Mias foredrag kjennetegnes av humor, alvor og konkrete eksempler og verktøy som deltakerne selv kan benytte seg av i etterkant, noe som alltid blir tatt godt imot.

Foredraget for idrettsforeldre lørdag 2. nov. har Mia kalt: "I huvudet på en tonåring -om hur vi blir de föräldrar vi önskar att vara". Her tar hun opp tema som:

  • hvordan foreldre kan gi unge optimale muligheter for å få god selvtillit
  • hvilke risikofaktorer som finnes og hvilke mestringsstrategier trenger unge for å nå sine mål
  • hvordan vi bygger et psykologisk immunforsvar slik at unge tåler, og ikke minst håndterer motgang og problemer de møter i livet.

    Til påmelding - Foredrag for idrettsforeldre

Vi gjør oppmerksom på at foredraget også er åpent for lærere, trenere, og andre som jobber med ungdom eller andre interesserte.

Foredragene er en del av Nordland idrettskrets sitt 100-årsjubileum, og Mia skal også holde et foredrag for ungdom fredag 1. november.

Se hva annet vi tilbyr i jubileumshelga HER

 

Ved spørsmål, kontakt

Iselin Brenna
Utdanningskonsulent
E-post: iselin.brenna@idrettsforbundet.no
Mobil: 99 36 12 22