Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Ungdomsutvalget

UUtvalg alle.jpg
Fra venstre: Belinda Paler, Adriane K. Grønfur, Christian T. Christiansen, Karoline A. Muldal, Benjamin V. Kragseth, Amanda G. Eikås, Julian E. Nygård, Idun E. Stavseng og Joakim M. Tangen.

Her kan du bli kjent med ungdomsutvalget til Møre og Romsdal idrettskrets, samt se hvilke saker de behandler og hva de jobber med.

Her kan du lese ungdomsutvalgets mandat

Kontaktperson: Vegard Rangsæter; telefon: 414 61 102 eller                                          e-post: vegran@idrettsforbundet.no

  Idun Eide Stavseng- leder

   

  Min idrettsbakgrunn: eg har tidlegare konkurrert i friidrett, langrenn og fotball, og har alltid vore sportsleg aktiv med skiturar og toppturar på vinteren, og fjellturar og anna uorganisert trening på sommaren. Når det kjem til idrettspolitikk har eg vore med i ungdomsutvalet frå oppstart, og vart i mai første vara i idrettskretsstyret til MRIK.

  Min motivasjon for å bidra i idretten: etter at eg slutta på fotball til jul 2017 på grunn av skade, hadde eg lyst å bidra inn i idretten på ein anna måte. Engasjementet mitt for idrett var fortsatt stort, så eg fann ut at eg kunne bidra inn mot idretten gjennom idrettsleg politisk arbeid! I dette arbeidet har eg lyst til å bruke erfaringane mine frå den organiserte og uorganiserte idretten til å fremme ungdommen si stemme og til å skape eit  nasjonalt, idrettsleg nettverk der vi saman kan komme fram til ei felles løysing for framtidas idrett og idrettsorganisasjon.

  Benjamin Vonheim Kragseth - nestleder

   

  Min idrettsbakgrunn: Jeg har spilt fotball i åtte år, bordtennis i tre år og har spilt volleyball i et og et halvt år, og er fortsatt aktiv der. I volleyballklubben er jeg også medlem i styret. I tillegg til dette har jeg i løpet av oppveksten drevet med mange forskjellige idretter som f.eks. Svømming, fekting og allidrett.

  Min motivasjon for å bidra i idretten: å sørge for at andre, og da særlig unge, skal få et best mulig tilbud, og sørge for at de kan oppleve den idrettsgleden jeg har nytt godt av. Jeg vil også bidra ved å være i idretten lengst mulig, og dermed kunne dele av mine erfaringer og evner. Det å delta i idretten er en spennende og givende opplevelse, som gir meg muligheten til å gi noe tilbake for alt jeg har opplevd i idrett. Jeg vil også arbeide for å minske «terskelen» for å bytte idrett, særlig i ungdomsalderen, slik at idrettsengasjert ungdom ikke faller ut av idretten, for dette er noe jeg selv har fått til med suksess.

  Karoline Antonie Muldal

   

  Min idrettsbakgrunn: jeg har spilt håndball siden tredje klasse, og har de siste fire årene også vært håndballtrener. Jeg trener i dag alt fra 6 åringer til senior, og spiller fremdeles håndball på fritiden.

  Min motivasjon for å bidra i idretten: jeg ønsker at alle skal få en god idrettshverdag, og mener fysisk aktivitet og idrett er med på å styrke barn og unges fysiske og ikke minst psykiske helse. Jeg brenner for å se idrettsglede, og håper at jeg kan bidra med mitt for å skape dette rundt meg! 

  Julian Elias Nygård

  Min idrettsbakgrunn: Jeg har spilt fotball siden jeg var 6 år gammel. Jeg begynte i Åsane, og har spilt for Averøy Kameratene, Averøy Fotball og Tingvoll IL. Jeg gikk på Svømming i et halvt år når jeg bodde i Bergen.

  Min motivasjon for å bidra i idretten: Idrett er mer eller mindre livet mitt. Jeg har vokst opp med mye musikk i familien, men jeg har alltid hatt en litt større plass i hjertet for idrett. Jeg har alltid likt å hjelpe andre, og å få til noe som påvirker utøvere i Møre og Romsdal vil være et minne for livet.

  Amanda Grande Eikås

   

  Informasjon kommer

  Christian Christiansen

   

  Min idrettsbakgrunn: Tidligere elitesvømmer som i 2015 la opp grunnet skade. Siden den gang har jeg spilt volleyball i 2.div for Volda Studentidrettslag.

  Min motivasjon for å bidra i idretten: Du kan kalle meg en sportsidiot, for idrett har alltid vært en del av min hverdag.  Det idretten har gitt av glede og lærdom er min motivasjon for at andre skal få oppleve det samme.

  Adriane Grønfur

   

  Min idrettsbakgrunn: Har drevet med litt av hvert, men fant fort ut at det var hest som var tingen. Satser ikke på å bli verdensmester innenfor sprangridning, men er med på mange av distriktstevnene som blir holdt. Der stikker jeg og hesten min av og til av med en plassering. Ellers utenom min egen ridning jobber jeg også som ridelærer for å utdanne eventuelle framtidige konkurranseryttere.

  Min motivasjon for å bidra i idretten: Motivasjonen min for å bidra i idretten må være det at idrett skal være gøy for alle. Og at det skal være lett for folk å se at der er noe som kan passe for alle og enhver. Jeg mener derfor at om man finner den idretten som passer for seg selv så er man mye mer motivert til å holde på med idretten lenge, enten det er på et lavt nivå eller et høyt. 

  Joakim Myklebost Tangen

  Min idrettsbakgrunn: Min idrettsbakgrunn er at eg har drive med skihopping, friidrett og langrenn i Torvikbukt IL. Men no driv eg berre med friidrett og langrenn. Pga. skade i foten måtte eg  slutte med skihopping.

  Min motivasjon til å bidra i idretten: er at eg ynskjer at alle skal trives med idrett. Og at vi skal ha gode tilbod for alle, om dei vil satse stort eller om dei berre vil vere med fordi det er kjekt. Eg vil vere med å bidra alt eg kan, for at vi skal få ned talet på antal unge som sluttar med idrett omkring ungdomskulealder. 

  Belinda Paler

  Min idrettsbakgrunn: Jeg har gått på fotball og driver nå med svømming, volleyball, men mest badminton. Jeg elsker å drive med idrett, spesielt ballspill og lagspill. 

  Min motivasjon til å bidra i idretten: Jeg er opptatt av å få jenter inn i toppidretten. Jeg mener at jente bør være likeverd som gutter og få like mye fokus på jenteidrett som gutteidrett. Jeg vil også kjempe for likestilling i idrettslag og i styrer av idrettslagene. Jeg mener at begge partene skal bli hørt. Skadeforebygging er veldig viktig for meg siden jeg har fått skade to ganger som har hindret meg i å gjøre det jeg vil holde på med.

  Her blir protokollene lastet opp i etterkant av neste utvalgsmøte hvor de godkjennes av ungdomsutvalgets medlemmer.