Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Lederkurs for ungdom

Vi utdanner unge idrettsledere som VIL, KAN og TØR bidra i eget idrettslag.

Akershus idrettskrets (AIK) arrangerer Lederkurs for ungdom to ganger i løpet av året. Kurset er for engasjert ungdom mellom 15 og 19 år, og som er medlem av et idrettslag.

Neste kurs planlegges våren 2019 som er en helgesamling.
Lederkurs for ungdom kan gjennomføres også som en miniutgave i ditt idrettslag. 

Hva er Lederkurs for ungdom?

"Lederkurset kan ikke beskrives, det må oppleves! Man lærer å ta ansvar, og får motivasjon til å gjøre noe for sin egen klubb. Man bygger selvtillit og lærer mye av andres erfaringer! Kurset var helt fantastisk!", (deltaker lederkurs)

Se video av tre ungdommer som forteller om hvorfor de meldte seg på kurs.

Lederkurs for ungdom gir deg økt kunnskap om det å være frivillig i idretten og ikke minst motivere til at du vil, kan og tør å ta ansvar i eget idrettslag. I løpet av kurset vil du lære mye om deg selv, hvordan idretten er organisert og hvordan du kan påvirke din idrettshverdag.

Som deltaker skal du også sette deg smarte mål og utarbeide en handlingsplan med tiltak, som du skal gjennomføre når du kommer tilbake til idrettslag etter endt kurshelg.

Kurset er todelt. Den første delen går over en helg, og tar for seg temaene:

  • Selvbilde, selvtillit og selvfølelse
  • Rollemodell
  • Medlemmet i sentrum
  • Du som ressurs
  • Fra mål til handling
  • Kommunikasjon
  • Presentasjonsteknikk

Den andre delen er en oppfølgingssamling en lørdag ca et halvt år etter kurshelgen. Her gjennomgås status på handlingsplanen og erfaringsutveksling, samt faglig påfyll i styrearbeid og møteledelse.

Utlysning midler
Vi utlyser midler til tiltak som involverer deltakerne på Lederkurs for ungdom.  Informasjon om ordningen kan du lese mer om her.

Tlf: 66941609