Ei dame som trener styrke

Sterkere-gruppa på Friskis&Svettis Bærum

Er du mellom 15-30 år og har motoriske utfordringer, anbefaler vi å bli med i Sterkere-gruppa vår. Deltakerne i gruppa har ulike motoriske utfordringer. Vi har et inkluderende treningsmiljø, der alle heier på hverandre. Sosiale treff har vi også.

Som medlem i Sterkere-gruppa får du trene med andre på din egen alder og muligheten til å få et treningsopplegg som passer akkurat deg. En treningsøkt starter med felles oppvarming, for eksempel med spinning. Deretter kjører vi sirkeltrening med og uten apparater. Hvis du har mer å gå på, tar du en ekstra økt i styrkerommet etterpå.

Møt Julie

Friskis&Svettis er stolte over å ha Julie Marie Kinneberg som sin nye trener for Sterkere-gruppa! Julie er utdannet fysioterapeut, og hun hjelper deg med å tilpasse treningen etter dine motoriske utfordringer, slik at du virkelig kan ta ut ditt potensiale og nå dine mål. 

Hvis du lurer på noe, ta kontakt eller meld deg på til Julie: 970 61 575 / julie.marie@live.no

Tid og sted

Treningen foregår hver onsdag kl. 16.30- 18.00 i våre lokaler i Durudveien 33 på Haslum. Her er det åpent, lyst, og med universell utforming. Kom gjerne og prøv et par ganger før du bestemmer deg, ta gjerne med deg en ledsager eller venn. Din ledsager trener gratis sammen med deg. 

Lurer du på noe? Ta kontakt med info@friskisbarum.no