Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

AIKs nye leder

Bilde Nordis.jpg

AIK har fått ny leder! Nordis Vik Olausson har en spennende og merittert bakgrunn, og hun brenner ekstra for barn og unges oppvekstvilkår.

 

Vi intervjuet henne i forbindelse med hennes første styremøte som leder.

Nordis har en omfattende ledererfaring som strekker seg fra å være administrerende direktør i Vinmonopolet, til HR direktør for Akershus universitetssykehus. Tidligere arbeidet hun for Narvesen, og nå er hennes daglige virke i Norasonde gruppen AS. Hun ar tre voksne gutter og to barnebarn, og har fått streng beskjed fra sønnene om å ikke uttale seg om fotball. Akkurat det kan kanskje bli litt vanskelig, siden hun også er styremedlem i Lillestrøm Sportsklubb.

Du er bedriftsøkonom fra BI, og du har også utdannet deg i praktisk filosofi og etikk. Men hvilken idrettslig bakgrunn har du?
– Ikke noen særlig bakgrunn innenfor idrett. Av egne idrettslige prestasjoner er det vel en sølvskje fra skoleidretten som stikker seg ut. Jeg har stor glede av å være aktiv, og nå er det gåturer og sykling det går mest i. Så har jeg naturligvis fulgt mine barn i idretten. Jeg føler vel også at det er nettopp barn og deres oppvekstsvilkår jeg brenner ekstra mye for. Idrettens store bredde er viktig for meg.

Hva tror du at du kan bringe inn i AIKs styre?

– Jeg har relativt mye erfaring fra styrearbeid i store organisasjoner, og jeg håper jeg kan bruke denne erfaringen. Jeg er svært opptatt av helhetstenkning, og av å skape gode og velfungerende team. Jeg mener at AIK har et veldig godt utgangspunkt. Jeg synes det er fint å representere en så fin organisasjon sammen med resten av styret. Jeg tror at vi kan få til mye positivt sammen. Jeg gleder meg til å synliggjøre AIK som den flotte organisasjonen den er.