Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nå er Smart Planleggeren her

Smart Planleggeren TINE.jpg

Vår samarbeidspartner TINE utvider Smart Idrettsmat-konseptet med ny digital løsning. Med TINE Smart Planleggeren blir det blant annet enklere å fordele oppgaver og sette opp vaktlister.

 

Reklame: TINE er samarbeidspartner til Norges idrettsforbund

I 2017 lanserte TINE konseptet Smart Idrettsmat som skal gjøre det enklere å drive idrettskiosk og bestille inn mat til arrangementer. I tillegg skal Smart Idrettsmat inspirere til mer variert mat i idrettskiosken.

Se også: Kom i gang med Smart Idrettsmat

Dette er Smart Planleggeren

- Smart Idrettsmat tilbudet ble tatt veldig godt imot av idrettslagene og inntjeningen økte for de som innførte dette, men vi oppdaget at det var en del utfordringer når det kom til logistikken på dugnadssiden. Derfor bestemte vi oss for å løse denne utfordringen både for klubbene, men også for foreldrene, og det er bakgrunnen for utviklingen av Smart Planleggeren, sier Ann-Kristin Syversen, sponsorsjef i TINE.

Smart Planleggeren er et fleksibelt organiseringsverktøy for nett og mobil. Det er ofte mye logistikk og planlegging som skal til for å få til et vellykket arrangement. Hvem skal stå i kiosken? Hvem har ansvar for den grove vaffelrøra? Fordel enkelt oppgavene, sett opp vaktlistene og send de rett ut på epost fra Smart Planleggeren.

- Vi heier på alle tiltak som kan frigjøre tid på organiseringen, som kan bidra til både økt inntjening for klubbene, gi et mer variert utvalg i kioskene og som i tillegg er gratis. Tine Smart Planlegger er et eksempel på det, sier idrettspresident Tom Tvedt.

Kom i gang med Smart Planleggeren her.