Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

KlubbenOnline avvikles fra 30. juni

friidrett.jpg

Alle idrettslag og idrettsråd som har benyttet KlubbenOnline skal ha fått et varsel om at denne løsningen avvikles 30. juni. Dermed må de idrettslag som benytter KlubbenOnline som nettside konvertere til andre løsninger.

 

Idretten har en sentral avtale som skal sikre fornuftige priser og nødvendige funksjonaliteter med følgende aktører:

I tillegg har følgende aktører web-/publiseringsløsninger som en del av sine medlemsløsninger:

NIF IT har skrevet ned noen stikkord som man må vurdere:

  • IdrettenOnline som leveres av Bloc, tilbyr en «gratis» versjon med begrenset funksjonalitet for de som bare har behov for en informasjonsplakat. Alternativt betaler man en rimelig sum for tilgang til full funksjonalitet i løsningen.
  • Har idrettslaget behov for funksjonalitet i retning av en web-shop, har Visma et godt tilbud hvor løsningen er integrert med Visma eAccounting.
  • Dersom idrettslaget har planer i retning av en samhandlingsplattform (dokumentdeling, arkiv, e-post etc.) så anbefales det å se nærmere på klubbløsningen basert på Atea Rapid.

For idrettslag som ikke har valgt ny aktør så anbefaler vi at dere tar en titt på hva de ulike aktørene tilbyr for så å sende inn en forespørsel til de dere mener er mest aktuelle for deres bruk. Noen av aktørene tilbyr pakker i forhold til hva dere trenger.

Merk at en gratis løsning i de fleste tilfeller får ekstra kostnader med en gang dere ønsker å gjøre noe mer enn bare å ha en fast forside med logoen deres.