Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

- Bli med på nettverkssamling!

Benjamin Hebnes.jpg

I fjor var Benjamin Hebnes (18) med på nettverkssamling for unge ledere i idretten under Den Store Kurshelgen. Det har han ikke angret på i ettertid. Nå oppfordrer han andre unge ledere til å bli med på årets nettverkssamling lørdag 4. november under Den Store Kurshelgen på Norges Idrettshøgskole.

 

Les mer om samlingen og meld deg på her.

- Jeg lærte masse under samling i fjor og er sikker på at jeg vil lære masse under årets samling også. Jeg gleder meg veldig til å lære mer og til å få frem mitt potensiale som ung leder i idretten. Jeg ønsker også å utvide mitt nettverk, og håper at mange andre unge idrettsledere blir med!

Benjamin sitt engasjement på ledersiden i idretten startet håndballsesongen 2014/15, da han ble valgt inn som representant i spillerrådet i Ski IL håndball. Siden han fikk dette vervet ble han sendt på lederkurs for ungdom høsten 2014, her ble han tipset om muligheten til å delta som frivillig under Ungdom OL 2016, samt en rekke andre kurs og samlinger.

- Etter nettverkssamlingen i fjor fikk jeg også være med i planleggingen av å etablere et ungdomsutvalg i Akershus idrettskrets. Dette jobber vi fortsatt med. Det er spennende arbeid, og jeg håper at jeg under årets nettverkssamling kan lære mer som jeg kan bruke for å få etablert dette ungdomsutvalget.

Hva er det beste med nettverkssamling?
- For meg er det beste det sosiale. Det er en fin avslutning på året med flere av de jeg har møtt på kurs og seminarer tidligere. Jeg håper også å bli kjent med flere nye!

Benjamin sin klare oppfordring til andre unge ledere i idretten er:
- Bli med på samling lørdag 4. november på Norges Idrettshøgskole!