Illustrasjon
18
okt
2023

Trygg på trening Bergen

Arrangør: Vestland idrettskrets
Sted: Idrettens hus, Brann stadion
Start: 18.10.2023 18:00
Slutt: 18.10.2023 20:00
Påmeldingsfrist: 18.10.2023 18:00    Meld deg på

Trygg på trening-foredraget er revidert og gir mer kunnskap, bedre rutiner og tips til håndtering av seksuell trakassering og overgrep.

I foredraget gir vi dere mer kunnskap om hva seksuell trakassering og overgrep er, bli kjent med veileder og retningslinjene til NIF og konkrete tips på hvordan møte barn og unge som har opplevd.

Nok. Bergen og Vestland idrettskrets har samarbeidet i flere år. Før sommeren leverte Trond Berge Høvik fra Nok. Bergen sin masteroppgave om trygg på trening. Funnene i oppgaven har ført til at foredraget, som har vært levert de siste årene, er blitt revidert betydelig.

Foredraget har som målgruppe styret, tillitsvalgte, trenere, foreldre og utøvere over 16 år. Gjennom historier, fakta, dilemmaøvelser, refleksjon og dialog tar Trond dere gjennom en tematikk som for mange er ukjent og uforståelig. Hensikten er å gjøre dere trygge, til å møte barn og unge som forteller og til å håndtere saker som oppstår, og ikke minst forebygge gjennom kunnskap. Foredraget varer 2 timer og er gratis.

Foredraget et åpent for alle idrettslag enten dere har vært gjennom det tidligere eller er interessert i å vite mer. Kurset er kun fysisk i Bergen og blir ikke strømmet.

Det er anledning til å bestille kurset gratis til egen klubb - ta kontakt med Martin Uthaug - e-post eller telefon 975 38 679 og les mer om arbeidet vi gjør her.