Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bedre klubb

Bedre-klubb_Blaa.png

Bedre klubb er et utviklingsverktøy laget av Norges idrettsforbund, som skal gjøre det lettere å drive og utvikle idrettslag. Verktøyet er bygget opp som en spørreundersøkelse hvor idrettslagene skal svare på spørsmål innenfor syv grunnleggende organisasjonsområder.

Klikk her for å komme til Bedre Klubb – (innlogging via MinIdrett).

Gjennom å svare på hvordan idrettslaget blant annet løser gjennomføring av årsmøter, medlemsregistrering, regnskap, politiattest og barneidrett skal «Bedre klubb» avdekke styrker og svakheter i idrettslaget. 

Alle idrettslag som gjennomfører undersøkelsen vil få en rapport som blir et viktig fundament for å utvikle idrettslaget videre til en «Bedre klubb».
Alle medlemmer i idrettslaget kan gå inn og se på spørsmålene som stilles, men det er kun idrettslagets leder som kan svare på vegne av idrettslaget. 

Les nyhetssaken om nytt digitalt hjelpemiddel skal bidra til å skape bedre klubbutikling 

Slik går du frem:

  • Gå inn på bedreklubb.no
  • Logg deg inn med din «Min idrett»-bruker
  • Dersom du har lederfunksjon i flere idrettslag, må du velge hvilket du skal representere.
  • Klikk på «start del 1»
  • Deretter klikker du deg gjennom og svarer på spørsmålene. Avslutt ved å trykke på «lagre og avslutt». Du vil da få opp rapporten for ditt idrettslag, samt muligheten for å laste ned rapporten i pdf. Du kan finne igjen rapporten ved å gå inn på bedreklubb.no.

Besvarelsen kan fornyes, og vi anbefaler at det gjøres etter årsmøtet.

Ønsker idrettslaget oppfølging fra idrettskretsen ta kontakt