Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Idrettsavtaler

Her presenteres felles leverandøravtaler og rabattordninger som gjelder for alle særforbund, klubber og idrettslag som er medlemmer i NIF.

 

Idrettsforsikring for barn og klubbforsikring

Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund  eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom vår avtale med If.

Klubbforskring

If og NIF kan også tilby en egen klubbforsikring som er tilpasset klubbenes forsikringsbehov. Klubbforsikringen inneholder de viktigste forsikringene en idrettsklubb trenger – til en meget gunstig pris.

 

Flyreiser med SAS Sport
Med SAS sportspriser får alle medlemmer tilknyttet Norges idrettsforbund (NIF) god rabatt på reiser til konkurranser, treningsleire og møter.

Leiebil med Hertz
NIF har Hertz Bilutleie som offisiell leverandør av leiebiltjenester. Avtalen er gjort gjeldene for alle særforbund, klubber og idrettslag i Norge. Avtalen kan også benyttes ved private leieforhold.

Hotellopphold hos Rica
Rica er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. Avtalen gir gunstige overnattinger på nærmere 80 hoteller i Norge og Sverige. Se fordelene ved bruk av Rica Idrettskort.

Telefoni og internett
Telenor og NIF har inngått en rabattavtale som gjelder for alle forbund, kretser og klubber.

Avfallshåndtering
Idrettslag får rabatter på utstyr, transport og tjenester fra Ragn-Sells for avfallshåndtering på idrettsarrangementer.

Se også:

Støtteordninger for en oversikt over ordningene som ditt idrettslag kan søke midler fra