Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Telemark idrettskrets ungdomsutvalg 2018/19

Ungdomsutvalget er sammensatt av en rekke forskjellige mennesker fra ulike deler av fylket og ikke minst fra et bredt spekter av idretter. Bli litt bedre kjent med dem her - dette er gode representanter for ung frivillighet i Telemark.

 

Marius Norli - Leder

Idrettsbakgrunn: Spilt fotball siden ung alder i Skidar, Borg og Skiens Grane, men har nå lagt opp pga en kneskade. Vært aktiv ved siden av fotballen også, både på fritid og i skolen, blant annet som tidligere elev på Hjalmar Johansen VGS. 

Verv og engasjement i idretten: Leder av Bø Volleyballklubb og student på studiet idrett, administrasjon og ledelse på Høgskolen i Sørøst-Norge. 

Hva er min motivasjon for å bidra i idretten: Det som motiverer med mest er å få oppleve den idrettsgleden som oppstår gjennom ulike arrangement og at jeg får muligheten til å gi noe tilbake til idretten.

Mail: marius_norli@hotmail.com

Casper Laulund-Pedersen

Idrettsbakgrunn: Friidrett - Spydkast

Verv og engasjement i idretten: Medlem av Telemark idrettskrets ungdomsutvalg og utøver i Eidanger IL Friidrettsgruppe.  

Hva er min motivasjon for å bidra i idrettenIdrett er noe globalt som kan samle og knytte mennesker fra hele verden, dette syntes jeg er en helt utrolig ting. Å ha muligheten til å få nye venner og hjelpe andre til å skape et nettverk er noe jeg brenner for, fordi å se andre mennesker glad gjør meg glad. Dette er derfor idrettsglede er noe av den beste gleden som finnes, og jeg vil være med på å spre denne gleden så mye som mulig!

Mail: casperlaulund-pedersen@hotmail.com

 

Emma Charlotte Talleivsen Raflund

Idrettsbakgunn: Håndballspiller i IF Urædd

Verv og engasjement i idretten: Trener for ungdomslag i IF Urædd og tidligere engasjement i spillerråd i klubben.    

Hva er min motivasjon for å bidra i idrettenØnsker å hjelpe til i egen klubb og gjøre en forskjell innen idretten. Opptatt av ungt engasjement fordi det tross alt er de unge som har overtall av medlemmer og det dermed er viktig at de er med og bidrar. 

Mail: emma@tallholding.no

 

Kamilla Mathea Mogstad  

Idrettsbakgrunn: Drevet med bryting siden siden 2. klasse og driver nå i tillegg med roing. Også vært aktiv i håndball og turn tidligere. Går på TiT og har allerede to NM-gull i sin klasse i bryting. Har også 2. plass i sin klasse i NM i romaskin. 

Verv: Er varastyremeldem i Porsgrunn Idrettsråd og ungt styremedlem i Urædd IF. Er også leder av Ungdomsutvalget i Porsgrunn. 

Hva er min motivasjon for å bidra i idretten: Det er utrolig gøy, man lærer sinnsykt mye og møter nye mennesker hele tiden! Det å bidra til en forandring er noe jeg brenner for, spesielt for ungdom, og ungdom i idretten. Syntes det er kjempeviktig at ungdommens stemme syntes og høres, spesielt i idretten. Frivilligheten gjør meg glad, fordi den gjør andre glade igjen! Også det å være frivillig i idrett er kanskje noe av det viktigste å være, idrett er noe av det som knytter kommuner, fylker og distrikter sammen, noe som syntes. Idrett er for alle, og det er vel frivilligheten rundt det også.

Mail: km-mogstad@live.no 

Nanna Gauslaa

Idrettsbakgrunn: Turner for IF Urædd

Verv: Trener for yngre partier i IF Urædd Turngruppe.  

Hva er min motivasjon for å bidra i idrettenÅ komme med innspill til hvordan man kan få et bedre idrettsmiljø mellom sporter og klubber. Ønsker også å hjelpe ungdommer til å finne aktivitetsglede og riktig sport. Har også et ønske om å hjelpe til å synliggjøre mindre idretter for å vise folk at det er mange idretter det kan være morsomt å drive med. 

Mail: nannagauslaa@outlook.com