Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

Klubbens styrearbeid i praksis - Hjartdal 16.10

Klubbhjulet.jpg
Sted: Sauland Klubbhus, Hjartdal
Start: 16.10.2019 18:00 Slutt: 16.10.2019 21:00

Klubbens styrearbeid i praksis er kurset alle styremedlemmer i et idrettslag bør ha, uavhengig av særidrett. Bruk muligheten til å gjøre styrearbeidet mer effektivt, oversiktlig med mål om å utvikle klubben i den retning dere ønsker. Denne kvelden arrangerer vi på klubbhuset til Sauland IL sammen med Hjartdal Idrettsråd.

Hvorfor skal ditt styre delta på Klubbens styrearbeid i Praksis? 

For å kunne arbeide effektivt som styre er det viktig å ha god oversikt over hva et styre skal gjøre gjennom et år, hvilke lover og regler et idrettslag skal følge og hvordan man skaper en ønsket retning i arbeidet. Klubbens styrearbeid i praksis er skreddersydd for et idrettslagsstyre slik at man skal vite alt man trenger for å utføre oppgaven sin som styremedlem. 

Hva lærer man på kurset? 

Kurset kan kort fortalt beskriver i tre deler: 

  • Del 1 - Idrettslagets ansvarsoppgaver. Hvilke lover, regler og retningslinjer gjelder for et idrettslag i Norges Idrettsforbund?
  • Del 2 - Idrettslagsutvikling - Hvordan samle klubben om en utvikling fra nå-situasjon til der man ønsker i fremtiden? Handlingsplan - Målsetninger - Verdier.
  • Del 3 - Idrettslagets ressurser - Hvordan sikrer man ivaretakelse av klubbens frivillige, foreldre, utøvere og organisasjon? Klubbhåndbok - Funksjonsbeskrivelser - Organisasjon

I tillegg får du mange nyttige tips til å løse praktiske utfordringer i klubbhverdagen. 

Hvordan melder jeg meg på dette kurset?

Det er to alternativer.

1. Du kan sende en mail eller melding til idretts- og utdanningskonsulent i Telemark idrettskrets, Øyvind Gonsholt. 

Mail: oyvind.gonsholt@idrettsforbundet.no

TLF: 419 00 129

2. Du kan melde deg direkte på via MinIdrett. Da klikker du på denne linken og følger veien videre derfra. 

Noen dager før kurset vil alle påmeldte motta en infomail der all praktisk info om kurset og nødvendige forberedelser kommer. 

Hvor er kurset?

Kurset avholdes på Sauland IL sitt klubbhus, Frølandsvegen 301.

Hvem er kursholderen på dette kurset?

Idrettskretsen har en veilederpool med tre kursholdere på Klubbens styrearbeid i praksis. Alle er erfarne og engasjerte klubbveiledere med bakgrunn fra ulike steder i idretten i Telemark. Denne kvelden er det Sven Håkon Kulbeck som skal kjøre kurset.

Sven Håkon Kulbeck - Tidligere ansatt i Telemark Bedriftsidrettskrets og som daglig leder i Telemark og Vestfold Skikrets. Bred erfaring fra styreverv i idretten og som aktiv i tillegg til å ha kjørt kurs og klubbutviklingsprosesser for idrettskretsen i en årrekke.

Velkommen på kurs!