Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

 

KlubbAdminkurs - Herøya Klubbhus, Porsgrunn 21.10

klubbadmin web.jpg
Sted: Herøya Klubbhus, Porsgrunn
Start: 21.10.2019 18:00 Slutt: 21.10.2019 21:00

Få hjelp til å holde oversikt over klubbens medlemmer. Er du ny som medlemsansvarlig eller trenger du hjelp til å benytte KlubbAdmin fullt ut i din klubb? Da er dette kurset for deg.

Velkommen til KlubbAdminkurs

Idrettskretsen er opptatt av at du som medlems- og kontingentansvarlig i din klubb skal få tilgang på den hjelpen du trenger for å holde oversikt over klubbens medlemmer. Derfor inviterer vi jevnlig til KlubbAdminkurs med vår eminente og erfarne KlubbAdmin-ekspert Kristian Raflund fra IF Urædd. 

Hvor er kurset?

Dette kurset vil arrangeres på Herøya Klubbhus i Porsgrunn. Herøya IL har booket kurset, men inviterer flere klubber inn til samme kurs. 

Hvem er kurset for?

  • Medlemsansvarlige med ansvar for KlubbAdmin og kontingenter/treningsavgifter i klubben.
  • Kurset tilpasses ditt nivå, så enten du er helt fersk eller kan litt, men ønsker å vite mer, så er kurset svært så nyttig!

Hvilke forberedelser trenger jeg å gjøre før kurset?

  • Sørg for at du som kommer på kurset har tilgang til KlubbAdmin for din klubb. Er du ikke det, kan du finne ut av hvordan du blir det her, eller ta kontakt med idrettskretsen.
  • Ta med PC på kurset!
  • Om klubben skal i gang med å fakturere kontingenter via KlubbAdmin, må den ha opprettet en brukerstedsavtale med BuyPass. Sjekk ut hvordan du gjør det her

Hvordan melder jeg meg på kurset? 

Du melder deg på via MinIdrett eller på mail direkte til idretts- og utdanningskonsulenten i idrettskretsen, Øyvind Gonsholt. Mailen du bruker er oyvind.gonsholt@idrettsforbundet.no.

Meld deg på direkte via MinIdrett her!

Det er mulig å melde seg på frem til 2 dager før kurset. 

Hvem er kursholderen? 

Kursholderen er Kristian Raflund, som server sitt frivillige virke i hovedforeningen i IF Urædd. Han har hatt ansvar for å følge opp alle sine undergrupper i IF Urædd slik at de har fått dette på plass, i tillegg til å ha holdt kurs for idrettskretsen i en toårsperiode. Han tar ditt behov som utgangspunkt i kurset og hjelper deg med det din klubb trenger. 

Kristian Raflund

Velkommen skal du være til KlubbAdminkurs!