Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nytt styre i idrettslaget?

Har ditt idrettslag hatt årsmøte og trenger å oppdatere informasjonen i idrettens systemer (og dermed Brønnøysundregistrene)? Eller er det annen informasjon du må oppdatere? Her er noen tips til hvordan du gjør nettopp det.

 

Hvert år leveres Samordnet søknad og rapportering, som blant annet inneholder oppdatering av informasjon som skal være registrert om styret og klubbens drift. Informasjonen som legges inn her, senest den 30. april, oppdateres automatisk også i Brønnøysundregistrene. 

Allikevel kan det være behov for å endre informasjonen andre ganger i løpet av året, eksempelvis dersom idrettslaget har hatt ekstraordinært årsmøte eller skal sende inn informasjon om signatur/prokura som skal være gjeldende. Hvordan du gjør det beskrives her: 

Skal du oppdatere styret?

Steg 1: Alle styremedlemmene må ha en brukar på Min Idrett

For at det skal være mulig for leder å legge inn nye styremedlemmer i KlubbAdmin, må alle ha lage en profil på Min Idrett og verifisere seg med personnummer.
Klikk her for å se film om hvordan man oppretter profil på Min idrett. 

Steg 2: Oppdatere styre og ledelse eller andre opplysninger om klubben i KlubbAdmin

Det er idrettslaget sitt ansvar å se til at opplysninger i idretten sin database er oppdatert. Alle org.ledd i NIF sender ut viktig informasjon om tilskuddsordninger osv. til de kontaktene som ligger registrert på idrettslaget der.

Endringer kan gjøres når som helst i KlubbAdmin under fana "Organisasjon". Herunder endringer knyttet til kontaktinformasjon, funkjsoner osv. 

Skal du sende inn andre endringer til Brønnøysundsregistrene?

Leder av idrettslaget må sende inn endringsmelding til Brønnøysundregistrene. Dette blir gjort i KlubbAdmin under fana «Brønnøysundregistrene».

OBS: Man kan gjøre de samme endringene i SportsAdmin, de ulike systemene oppdaterer hverandre.

Et par tips på slutten: 

  • Oppdatere info og kontakter på idrettslaget si nettside. Husk å endre kontaktinfo dersom lagledere, styremedlemmer og andre ressurspersonar har blitt bytta ut.
  • Klubbens styrearbeid i praksis. Dersom det er mange nye styremedlemmer, kan det være nyttig å ta et 3-timers kurs i hvordan styrearbeidet skal gjøres. Idrettskretsen kommer til idrettslaget og holder kurset. Klikk her for mer info!

Lykke til! Spørsmål kan rettes direkte til oss i idrettskretsen.