Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Utleie og utlån av utstyr til ditt arrangement i Telemark

DNT-Telemark_responsive_12.png

Gjennom arbeidet med Arrangørnettverk Telemark har vi opprettet en egen portal for utleie og utlån av utstyr og annet inventar på tvers av idretts- og friluftsarrangementer i Telemark. Noe du trenger til ditt arrangement som dere ikke har råd til å kjøpe inn? Sjekk ut listen her!

 

Utleie og utlån av utstyr - Hvordan funker det?

Tanken bak ordningen er å skape en delingskultur mellom idretts- og friluftsarrangementer i Telemark der vi kan spille hverandre gode. Utstyr som brukes på arrangement blir ofte ikke brukt hele året og kan være svært besparende for andre arrangører dersom man låner eller leier det ut. 

Listen ble opprettet i desember 2018 og håpet er å bygge opp en database med nyttig utstyr som kan deles og gjøre det enklere å være arrangør i Telemark!

Se hele listen over utstyr som kan leies og lånes her!

Sitter dere på utstyr som kan lånes eller leies ut - meld det inn til oss!

Sitter dere på utstyr eller annet inventar som dere ser kan være til nytte for andre arrangementer? Kunne dere tenke dere å låne eller leie det ut? Da bør dere melde deg inn via skjemaet under. 

Meld inn deres utstyr her - slik at andre kan få bruk for det!

Her vil du bli bedt om å oppgi all praktisk info som trengs for å få leid dette ut. Avtale om eventuell betaling og/eller utleieavtale må opprettes partene i mellom. 

Hva slags ustyr ønsker vi skal inn på lista? Det kan være mye, men noen eksempler er fotballvant, innebandyvant, sykler, tidtakningssystemer, sperremateriell, trafikale skilt til parkering, sykkelhenger til bil/buss, kajakker, kanoer (nyttig til vakter på svømmedel triathlon) m.m. 

Det er garantert noen som har bruk for deres utstyr, så her er det bare å melde inn!

Kontaktinfo

Ordningen er opprettet i samarbeid mellom Telemark Fylkeskommune, Telemark idrettskrets, DNT Telemark og Visist Telemark.

Kontaktperson for nettverket er:

Therese Surdal Lahus, fylkesidrettskonsulent Telemark fylkeskommuner

99276530/therese.surdal.lahus@t-fk.no

Kontaktperson for Telemark idrettskrets er

Øyvind Gonsholt, idretts- og utdanningskonsulent Telemark idrettskrets

41900129/oyvind.gonsholt@idrettsforbundet.no