Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2 ledige stillinger i Olympiatoppen Sørøst - Søknadsfrist 20. august!

OLT Sørøst.jpg

Olympiatoppen Sørøst skal lede an og være en pådriver for å utvikle morgendagens utøvere og trenere, herunder ligger også ansvar for å utvikle paraidretten i regionen. Med bakgrunn i deres ressurssituasjon trengs 2 nye fagkonsulenter som vil få ansvar for å utvikle og formidle relevant kompetanse i regionen, og gjennom dette være sentrale bidragsytere i å kvalitetssikre prioriterte særidretters toppidrettsarbeid.

 

I forhold til pågående prosesser med å etablere Viken fylkeskommune og Vestfold og Telemark fylkeskommune det neste året, vil Olympiatoppen Sørøst jobbe med lokale/regionale tiltak og prosjekter som også vil bli knyttet opp mot en fremtidig helhetlig modell for Olympiatoppen i området Østlandet.

Regionen er nettverksorganisert og har i dag tilgang til kontorplasser i tilknytning til våre samarbeidspartnere for å dekke de geografisk og faglige områdene optimalt. Det må påregnes utstrakt reisevirksomhet, men vi etterstreber bruk av virtuelle hjelpemidler for å jobbe effektivt og styrke samarbeidet i regionen og fagavdelingene i Olympiatoppen. Engasjementene gjelder frem til sommeren 2020, men med mulighet for forlengelse i forhold til fremtidig organisering av avdelingen. 

Arbeidsoppgaver

- Ansvar for prosjekter og tiltak med særidrettene i de ulike områder av regionen (Vestfold, Telemark, Hallingdalsregionen, Drammensregionen). 
   Prosjekter kan også være på tvers av regionene Sørøst og Øst
- Ansvar for å utvikle, formidle og levere relevant kompetanse i regionen og gjennom dette være en sentral bidragsyter i å kvalitetssikre prioriterte 
   særidretters toppidrettsarbeid. 
- Formidle Olympiatoppens utviklingsfilosofi til utøvere, trenere og andre relevante.
- Planlegge og gjennomføre ulike tiltak som seminarer og temakvelder
- Bistå prioriterte utøvere og trenere i regionen 
- Bistå i trenerutviklingstiltak
 
Kvalifikasjoner
 
- Toppidrettsfaglig utdanning (relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning)
- Erfaring fra toppidrett som trener, leder eller utøver
- Prosjektledererfaring
- Utstrakt nettverk innen idretten i regionen
 
Personlige egenskaper
 
- Strukturert og selvgående 
- God til å samarbeide med ulike miljøer og mennesker
- Gode kommunikasjonsferdigheter og formidlingsevne 
 
OLT tilbyr:
 
Et positivt og stimulerende arbeidsmiljø. Du får mulighet til å jobbe med noen av de beste trenerne, lag og fagmiljøene i internasjonal idrett. Lønn etter avtale og NIF har p.t pensjonsordning i Statens Pensjonskasse. Vi har gode forsikringsordninger og NIF er en IA-virksomhet.
 
 
Kontaktinformasjon for stillingene: 
 
Jorunn Horgen
jorunn.horgen@olympiatoppen.no
90043970