idrettsglede_haakonjorgensen_612.jpg
30
okt
2021

Avlyst! Barneidrettstrener kurs

Sted: Idrettslaget Hauken, Bjørkedalen i Porsgrunn
Start: 30.10.2021 10:00
Slutt: 31.10.2021 16:00
Påmeldingsfrist: 28.10.2021 00:00    Meld deg på

Kurset "Barneidrettstreneren" går på tvers av idrettene og gir deg de grunnkunnskapene du trenger for å ta på deg et treneransvar for barna. I tillegg får du konkrete praktiske tips til aktiviteter og hvordan du kan bygge opp en trening slik at barna opplever mestring og allerede gleder seg til neste trening!

Er du ny i trenerrollen og føler deg usikker på hvordan du skal organisere trening for barn? Eller ønsker du bare en oppdatering, få inspirasjon og nye tips? Da er dette kurset for deg!

Her lærer du om hvordan legge til rette for aktivitet slik at barna opplever glede, trygghet og mestring mens de leker seg inn i idretten!

Du lærer også om hvordan vi best møter barn som utagerer på trening, og hvordan tilrettelegge for emosjonell mestring.

Alle barn har et tilretteleggingsbehov, men av ulik grad. Kurset vil gi deg tips og kunnskap om hvordan du på enkle måter kan møte slike utfordringer.

Målgruppe:

Trenere for barn i alderen 6-12 år i den frivillige idretten, eller aktivitetsledere i barnehage, skolefritidsordning eller skole. Nedre aldersgrense for deltakere er 14 år (fyller 15 år i løpet av kalenderåret kurset gjennomføres).

E-læring/forarbeid:
Alle deltagere må før kursstart ha gjennomføre følgende for å få godkjent kurset:

E-læringa «Barneidrettens verdigrunnlag» som man finner på Trenerløypa på ekurs.nif.no (kreves innlogging / bruker på Min idrett / Idrettens ID). Gjennomføring ca. 1 time.

Trenerattest barn (kreves også innlogging med Min idrett / Idrettens ID). Gjennomføring ca. 20-30 minutter. 

Påmelding gjøres via MinIdrett.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til påmelding, ta kontakt med rådgiver for barneidrett og klubbutvikling Line Berre Paulsen.

 

Merk: Dette er det tidligere Aktivitetslederkurs i barneidrett med nytt navn fra august 2021