Bli med på kurset  "Hvordan tilrettelegge i paraidrett/ fysisk aktivitet for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse?" i Bjugnhallen mandag 10. juni.
Bli med på kurset "Hvordan tilrettelegge i paraidrett/ fysisk aktivitet for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse?" i Bjugnhallen mandag 10. juni.
10
jun
2024

Kurs: Hvordan tilrettelegge i paraidrett/ fysisk aktivitet for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse? (Bjugn)

Arrangør: Bjugn HK i samarbeid med Paraidrettssenteret i Trøndelag
Sted: Bjugnhallen
Start: 10.06.2024 18:15
Slutt: 10.06.2024 21:15

Det inviteres til kurs "Hvordan tilrettelegge i paraidrett/ fysisk aktivitet for barn, unge og voksne med funksjonsnedsettelse?" i Bjugnhallen mandag 10. juni kl. 1815-2115.

For hvem:  
Alle som er involvert eller ønsker å få mer kunnskap om tilrettelegging av fysisk aktivitet og idrett for barn, unge og voksne med nedsatt funksjonsevne (trenere og ledere i idrettslag / allidrett, fysioterapeuter, ergoterapeuter, kroppsøvingslærere/ andre med ansvar for fysisk aktivitet i skolen, vernepleiere, helse-/miljøarbeidere, studenter, andre interesserte).  

Kurset (består hovedsakelig av praksis) har søkelys på:  

  • Å bidra til innsikt i og kunnskap om tilrettelegging av fysisk aktivitet og trening for personer med nedsatt funksjonsevne 
  • Utprøving av ulike aktiviteter som med enkle grep (f.eks. type aktivitet, utstyr, tilrettelegging og organisering) kan tilpasses ulike funksjonsnivå.  
  • Erfaringsutveksling. 

                                   
Kursavgift: Kr. 300 Instruktør: Svein Bergem 

Bindende påmelding: Innen 5. juni 2024 på e-post: post@paraidrettssenteret.no  

Eller mobil/sms 92402803 - oppgi navn, adresse, fødselsdato, e-post, mobil, stilling og evt. medlem av idrettslag. 

Ta med treningsklær, innesko og drikke. Spørsmål stilles til Per-Einar Johannessen, Trøndelag idrettskrets/ Paraidrettssenteret i Trøndelag, mobil 92402803, e-post: per-einar@paraidrettssenteret.no