05
okt
2023

DRIVKRAFT - en kultur- og folkehelsekonferanse

Arrangør: Trøndelag fylkeskommune i samarbeid med Folkehelsealliansen i Trøndelag og Frivillighet Norge
Sted: Scandic Nidelven Trondheim
Start: 05.10.2023 10:00
Slutt: 07.10.2023 16:00
Påmeldingsfrist: 16.09.2023 23:59    Meld deg på

Trøndelag fylkeskommune sin årlige konferansen med tema idrett/friluftsliv er i år slått sammen med flere tema. Det inviteres til stor kultur- og folkehelsekonferanse den 5.-7. oktober 2023 - en konferanse skreddersydd for alle som jobber innen kultur, folkehelse og frivillighet i Trøndelag. Konferansen har fått navnet Drivkraft og arrangeres på Scandic Nidelven i Trondheim.

Fylkeskommunen håper på bred deltakelse fra kommunene og kulturlivet, fra idretten og frivilligheten regionalt. Se hvem som har meldt seg på her – og samordne dere gjerne med andre.

For program og påmelding: www.trondelagfylke.no/drivkraft

For dere som jobber med idrett og friluftsliv er det mange spennende og viktige tema og foredrag. Vi kan spesielt anbefale at dere får med dere:

  • Torsdag 5.okt, parallellsesjon «Innovative arenaer for fysisk aktivitet og kultur» og befaring tur til «Byløft Lademoen med park og bibliotek»
  • Fredag 6.okt parallellsesjon «Hvordan sikre god medvirkning og mangfold» og ettermiddagsøkt «VM på ski - mobilisering av kulturlivet»
  • Lørdag 7.oktober innlegg om dagsturhytte-prosjektet og inkluderingsarbeid i et idrettslag og kunstgress-stand med nyeste erfaringer og det siste innen forskning

Det er begrensede plasser både på parallellsesjoner og befaringer, så her er det viktig å være tidlig ute med påmeldingen!

For spørsmål ta kontakt med Programkomiteen v/Oddveig Bredesen, tlf. 41 54 22 49 eller oddbr@trondelagfylke.no