Sprett.jpg

Idrettsavtaler

Her presenteres felles leverandøravtaler og rabattordninger fra Norges idrettsforbunds offisielle samarbeidspartnere, som gjelder for alle særforbund, klubber og idrettslag som er medlemmer av Norges idrettsforbund.

Med SAS sportspriser får alle medlemmer tilknyttet Norges idrettsforbund (NIF) god rabatt på reiser til konkurranser, treningsleire og møter.

Bestill din reise på: http://www.sas.no/sport

Med sportspriser trenger du ikke bekymre deg for unødvendig bortkastet tid, mye administrasjon og høye ekstrakostnader hvis forutsetningene for den planlagte reisen skulle endre seg.

Du står fritt til å endre både dato og tidspunkt.

Navneendring: Hvis du selv blir forhindret fra å reise, koster det ikke noe ekstra å endre navnet i billetten til en annen idrettsutøver som reiser i ditt sted.

Refusjon: SAS sportspriser kan i de fleste tilfeller refunderes. Vanlige lavprisbilletter har ikke denne fordelen.

Bagasje: I mange idretter er omfanget av personlig og felles lagutstyr betydelig. Normalt er maks. tillatt innsjekket bagasje for reise på vanlige lavprisbilletter 1 stk bagasje á 23 kg. Med sportspris fra SAS kan du sjekke inn hele 2 stk bagasje á 23 kg per person. 1 skipose med maksvekt 23 kg kan være en av de tillatte stk bagasje.

Rabattert pris: Nivået på våre sportspriser ligger godt under andre pristyper med tilsvarende fleksibilitet, og det er kun som medlem av idrettslag tilsluttet NIF for reise i idrettssammenheng at disse billettene kan benyttes.

Scandic er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester.

Scandic tilbyr egne avtaler og priser for alle medlemmer i klubber, lag, kretser, råd og særforbund tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité.

Avtalen gir gunstige overnattinger. Scandic Hotels legger forholdene tilrette på idrettens premisser. Hotellene er fleksible når det gjelder spesielt næringsrik kost, ekstra seng på rommet og benyttelse av hotellets fasiliteter m.m.

Ved bestilling av hotelrom må avtalekode for hvert enkelt særforbund oppgis. Se oversikt

Som offisiell leverandør til Norges idrettsforbund tilbyr Hertz spesialpriser over hele verden til alle idrettslag, klubber og foreninger i Norge.

Oppgi kundenummer/CDP: 961733 og få:

 • 10 % rabatt* på beste tilgjengelige pris over hele verden. Prisene inkluderer fri km (unntak er varebil, 9 seter og 16 seter), standard forsikring, skatter og avgifter.
 • 10 % rabatt* på varebil i Norge
 • Kampanjer med opptil 33 % rabatt
 • Medlemskap i fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Rewards

*rabatten gis på grunnpris, ikke obligatoriske forsikringer, tilleggsutstyr eller skatter og avgifter.

Klikk deg inn på Hertz.no for reservasjon av bil eller kontakt Hertz Service Senter på telefon 03700 (+47 21 51 37 00 fra utlandet). Husk å oppgi kundenummer/CDP: 961733 for å få korrekt rabatt.

Hertz Gold Plus Rewards

Når du leier bil av Hertz får du tilgang til lojalitetsprogrammet «Hertz Gold Plus Rewards».
Som medlem oppnår du en rekke fordeler når du skal leie bil:
- Personlig profil knyttet til NIF rabatten - Raskere bestilling, enten du bestiller via Hertz.no eller Hertz Service Senter
- Gå forbi køen og skranken ved mer enn 60 av verdens travleste flyplasser
- Egen Gold-skranke ved mer enn 1 000 utleiestasjoner verden over
- En gratis tilleggssjåfør pr leiekontrakt (gjelder ektefelle/samboer)
- Vis kun førerkort og motta nøkler - Nyheter, eksklusive tilbud og konkurranser kun for Gold Plus Rewards medlemmer

Meld deg inn i fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Rewards via linken: www.hertz.com/goldenrol/nif

Gjensidige tilbyr en grunnpakke med fem relevante forsikringer for lag og klubber som er utviklet i dialog med idretten. Grunnpakken er gunstig priset og inkluderer underslagsforsikring, noe lovverket i NIF pålegger klubber å ha.

Klubber som kjøper grunnpakken, får også 15 % rabatt på øvrige forsikringer i Gjensidige.

Vil du vite mer om denne forsikringen?
Gjensidige hjelper deg gjerne. Les mer om klubbforsikring her.

 • Prøve «forsikringsrådgiveren» og finne ut hvilke forsikringer klubben din trenger
 • Be om pristilbud på grunnpakken og eventuelle tilleggsforsikringer
 • Bli oppringt av en rådgiver

Unik modell for kundeutbytte
Fra 2010 har kunder hos Gjensidige årlig fått utbetalt kundeutbytte. 13 % av det kunder betaler for skadeforsikringer er i snitt utbetalt i kundeutbytte disse årene. En god slump penger, som sammen med relevante forsikringer og konkurransedyktige priser gjør at mange idrettsklubber allerede er forsikret i Gjensidige. 

Du kan lese mer om kundeutbytte her.

Avtale med Telenor for særforbund, kretser og klubber:

 • Mobilabonnement
 • Mobilt Bredbånd
 • Mobilt Bedriftsnett
 • Microsoft Teams

 

For klubber gjelder følgende: Bare medarbeidere i klubber, hvor klubben er juridisk ansvarlig for abonnementet, kan inngå i ordningen. 

Klubben må være medlem av NIF

Abonnementene kan eventuelt inngå i bare ett Mobilt bedriftsnett. Det vil si om klubben har sitt og NIF sitt, kan ikke klubbens abonnementer inngå i begge Mobilt Bedriftsnett.
Klubben må ha eget organisasjonsnummer og være registrert i frivillighetsregisteret.

 

Har du spørsmål, ønsker et tilbud eller har noe problem, kontakt:

Telefon: Kundeservice på 91509000 eller din nærmeste Telenor forhandler.

TINE_SMART_IDRETTSMAT_VINTER_448A6161_REDIGERT612.jpgHjelp oss i arbeidet med å skape et sunnere arrangement. Kom i gang med TINE Handel!

Sammen med vår samarbeidspartner TINE har dere mulighet til å få rabaterte priser på TINEs produkter gjennom TINE Handel. Vi drømmer om et sunt og variert tilbud på idrettsarenaen, slik at både voksne og barn kan ta gode valg når sulten melder seg.

Derfor bør ditt idrettslag prøve TINE Handel:
• Rabatterte produkter
• Levering av varer
• Gratis utlån av kjøleskap

For i gang bestilling av produkter ved å opprette en profil HER. Det er gratis å bli kunde, ingen bindingstid og ingen kjøpsplikt.

Her finner du årets produktkatalog fra TINE

Link til søknadsskjema: https://kundeskjema.tine.no/

Norges idrettsforbund har inngått en rammeavtale med selskapet JOYMO som betyr økt synlighet og nye inntektsstrømmer for idrettslag og særforbund.

Rammeavtalen gir idrettslag og særforbund muligheten til å installere ubemannede kameraer på sine arenaer for et rimelig beløp. Gjennom salg av enkeltbilletter, månedsbilletter og sesongkort kan særforbund og idrettslagene skaffe seg nye inntekter. Samarbeidet vil også gjøre det mulig for idrettslag og særforbund å generere reklameinntekter ved bruk av JOYMO plattform.

For mer informasjon om tjenestene og avtalen, ta kontakt med JOYMO