Engasjerte ildsjeler fra idretten i  Hammerfest kommune
Engasjerte ildsjeler fra idretten i Hammerfest kommune Foto: Emma Pedersen

Fremtidskvelder for idretten i Troms og Finnmark.

Idrettskretsen i Troms og Finnmark kommer til utvalgte kommuner for å snakke om fremtiden i idrettslag! I løpet av en kveld skal vi sammen komme opp med gode løsninger som skaper mer engasjement, mer aktivitet og enda flere frivillige.

Vi har invitert idrettsrådenes styrer, idrettslagenes styrer, ungdom, representanter fra kommunen, representanter fra særkretser/ regioner til en fremtidskveld i flere kommuner.  

Båtsfjord8.jpg

Bilde tatt under fremtidskveld i Båtsfjord

Målet med kveldene er å øke frivillighet og aktivitet i idrettslagene, bistå idrettslagene med tiltak og skape en arena for dialog på tvers av lag og kommune. 

Lyngen1.jpg

Bilde tatt under fremtidskveld i Lyngen

Så langt har vi besøkt følgende kommuner: Båtsfjord, Dyrøy, Gamvik, Gratangen, Hammerfest, Karasjok, Karlsøy, Lavangen, Sørreisa, Lyngen og Vardø.

Karasjok0.jpg

Bilde tatt under fremtidskveld i Karasjok

Felles for møtene er god deltakelse og mye engasjement, både fra idretten og fra kommunene. Agendaen for møtene er å diskutere hva som fungerer og hva en kan gjøre for å løfte idretten i sin kommune. 

Sørreisa1.jpg

Bilde tatt under fremtidskveld i Sørreisa

Idrettskretsen stiller med ansatte og representanter fra vårt nettverk for unge ledere. Det er veldig nyttig for oss i idrettskretsen å få komme ut til idrettslagene våre og få innspill på hvordan situasjonen er for våre idrettslag og for å finne ut om det er noe vi kan bidra med. 

KarasjokEmma.jpg

Bilde av Emma Pedersen fra vårt nettverk for unge ledere

Planen fremover er å invitere flere kommuner til en fremtidskveld.

Lavangen1.jpg

Bilde tatt i Lavangen

Vi jobber fortløpende for å få på plass en avtale om fremtidskvelder i flere kommuner. Følg med når invitasjonen kommer til ditt idrettsråd/Idrettslag.