logo

Finnmark idrettskrets søker Rådgiver organisasjon

Finnmark idrettskrets søker Rådgiver organisasjon til utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i fast stilling. Du vil ha en viktig rolle i å bistå idrettslagene i Finnmark blant annet med lov- og organisasjonssaker.

Porsanger

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er en frivillig, partipolitisk nøytral og uavhengig organisasjon, og det øverste organ i norsk idrett. Den organiserte idretten er Norges største folkebevegelse med 1 900 000 medlemskap fordelt på mer enn 9 500 idrettslag. NIFs visjon er «idrettsglede for alle». Idrettsforbundet har i dag ca. 370 ansatte fordelt på idrettskretser, Olympiatoppen og NIF sentralt på Idrettens hus, Ullevaal stadion.

Finnmark idrettskrets er et organisasjonsledd under NIF og omfatter 23 særkretser /regioner og 18 idrettsråd som organiserer 190 idrettslag med til sammen over 28 000 medlemskap. Finnmark idrettskrets etableres formelt på ny fra 1. januar 2024 som følge av oppløsning av Troms og Finnmark idrettskrets. Finnmark idrettskrets vil da bli fylkes største frivillige organisasjon.

Finnmark idrettskrets søker Rådgiver organisasjon til utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i fast stilling. Du vil ha en viktig rolle i å bistå idrettslagene i Finnmark blant annet med lov- og organisasjonssaker.

Beskrivelse av arbeidsoppgaver

 • Organisasjonsarbeid iht. idrettens lovverk, herunder opptak og nedlegging av idrettslag
 • Veiledning og tilrettelegging av kompetansetiltak for idrettslag (idrettens digitale løsninger, idrettens lovverk og styrearbeid)
 • Saksbehandling i konflikt- og varslingssaker
 • Regnskaps- og budsjettoppgaver
 • Fellessaker iht. vedtatte satsinger og planverk

Kvalifikasjonskrav

 • Administrativ/juridisk/økonomisk utdanning på høgskolenivå
 • Kunnskap om norsk idretts organisering og verdigrunnlag
 • God digital kompetanse
 • Gode kommunikasjonsferdigheter og formidlingsevne
 • Saksbehandlingserfaring er ønskelig

Personlige egenskaper

 • Evne til å jobbe strukturert og selvstendig
 • Gode samarbeidsevner
 • Utviklingsorientert
 • Fleksibel og høy arbeidskapasitet

Det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid. Arbeidssted er Idrettens Hus i Lakselv. 

Søknadsfristen er 19. november 2023. Søknader vil bli behandlet fortløpende, så søk gjerne allerede i dag.

Vi tilbyr et engasjerende, inkluderende og trivelig arbeidsmiljø med stor takhøyde. Du vil få utfordrende og stimulerende arbeidsoppgaver. Vi legger til rette for god opplæring, personlig utvikling og tilbakemeldinger. Du vil være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. Vi har gode forsikringsordninger og p.t pensjonsordning i Statens Pensjonskasse. Vi tilbyr også muligheter for trening i arbeidstiden og lønn etter avtale.

I NIF jobber vi for å skape idrettsglede for alle. Med det oppdraget er det bare naturlig at vi ønsker å bygge et mangfoldig og inkluderende team av svært dyktige individer som brenner for å gjøre norsk idrett til en inkluderende arena. Vi har stor tro på at vi alle utmerker oss og er mer kreative når vi får lov til å være oss selv, og vi ønsker derfor å bygge en kultur der vi alle hører hjemme. I NIF vil vi ha medarbeidere med forskjellig kompetanse, tilnærminger, perspektiv, alder, kjønn, livserfaring, mangfoldkompetanse og bakgrunn. Mangfold er viktig både for arbeidsmiljøet og for jobben vi skal gjøre. NIF er en IA-bedrift og personer med minoritetsbakgrunn og personer med funksjonsnedsettelse oppfordres til å søke.

SØK PÅ STILLINGEN HER

Kontaktpersoner:

Marit Arntzen

Organisasjonssjef Finnmark idrettskrets

41900970

marit.arntzen@idrettsforbundet.no