UngtEngasjement

Frivillighetens år 2022

I forbindelse med Frivillighetens år 2022, vil vi hedre våre frivillige i Troms og Finnmark idretten. Det kan være alt fra pappaen som steker vafler til tanten som stiller opp på Allidrett. Hver måned så har vi et tema med en rolle som vi ønsker å fremheve litt ekstra. Nominer dine kandidater!

Nominer din kandidat via lenkene til de ulike rollene. Husk navn, bilde og idrettslag de tilhører og litt om hvorfor de skal hedres.

Bilde av kandidat sendes på e-post til:

inger-lise.eieland@idrettsforbundet.no

Vi hedrer kandidatene på våre digitaleflater fortløpende igjennom året. De som blir hedret får kanskje også tilsendt en liten oppmerksomhet. 

Her finner du de ulike rollene du kan sende inn nominasjoner til.

 

Den fantastiske BARNETRENEREN

Kjenner du en barnetrener som stiller opp, som får barn til å kjenne ekte idrettsglede og sørger for at de får mestring på hver trening? Vet du om en barnetrener som sørger for at barn har en aktivitet å gå til, ser hvert enkelt barn og som engasjerer seg for våre yngste medlemmer?

Nominasjon for barnetrener er avsluttet.

Se hvem som ble nominert i kategorien den fantastiske barnetreneren HER

 

Den alltid blide KIOSKANSVARLIGE

Vær med å nominere personen(e ) som sørger for at man kan kjøpe mat og drikke under turneringer og arrangement. De personen(e ) som sørger for at det er nybakt sjokoladekake og som steker vafler i timevis. De er med å holde idretten i Troms og Finnmark i gang og sørger for at alle får en fin opplevelse.

Se hvem som ble nominert i kategorien den alltid blide kioskansvarlige HER

Den trygge SJÅFØREN

Hvem er det som kjører utøvere til utallige turneringer, som bruker sine ettermiddager, kvelder og helger på at våre unge og lovende kommer seg trygt frem til trening, kamper og arrangement. Vær med på å løfte frem våre trygge sjåfører i idretten.

Nominasjon for den trygge sjaføren er avsluttet.

Se hvem som ble nominert i kategorien den trygge sjåføren HER

Den entusiastiske REISELEDEREN

La oss hedre de entusiastiske reiselederne som er med å skape opplevelse for utøverne og som sørger for at de er trygge når de er borte fra foreldrene sine. Reiselederen som sørger for at alle får sove om natten og får i seg nok mat. Som tørker tårer når ting blir for tungt og sørger for latter slik at alle får en fin opplevelse.

Se hvem som ble nominert i kategorien den entusiastiske reiselederen HER

 

Den engasjerende UNGDOMSTRENEREN

Kjenner du en ungdomstrener som får med seg ungdommene. En trener som engasjerer seg for en aldergruppe som har mye annet å tenke på og som klarer å se utøverne for de de er og få frem det beste i hver enkelt. En person som brenner for sin idrett med sitt engasjement.

Nominasjon for den engasjerende ungdomstreneren er avsluttet.

Se hvem som ble nominert i kategorien den engasjerende ungdomstreneren HER

 

Den fantastiske LEDEREN

Vil du gjøre ekstra stas på en person du mener er en fantastisk leder for sitt idrettslag? En person som står på for idrettslaget, har oversikt og tar det ansvaret en leder bør ta?  En person som ser alle og verdsetter de som står på for idrettslaget.

Se hvem som ble nominert i kategorien den fantastiske lederen HER

 

Den INKLUDERENDE

Til den personen som sørger for at alle finner sin plass i idretten i Troms og Finnmark. Personen som sørger for at føler seg velkommen og sett uansett bakgrunn. La oss gjøre stas på de som sørger for at i idretten er alle like og vi får konkurrere på de samme premissene.

Se hvem som ble nominert i kategorien den inkluderende HER

 

KLUBBENS POTET

Den usynlige men utrolig viktige personen som sørger for at hjulene går rundt i vårt idrettslag. Moppene som på magisk vis vaskes, ballene som aldri blir tom for luft og førstehjelpsskrinet som fylles over natten. Det er noen som passer på at alt er på plass. De fortjener en ekstra heder.

Se hvem som ble nominert i kategorien klubbens potet HER

 

UNGT ENGASJEMENT

 Vi har mange flotte unge mennesker som engasjerer seg litt ekstra for sitt idrettslag og idrett. Hvem er det som bør fremheves for sitt engasjement som er desto mer beundringsverdig med tanke på alder? En person som er eller kan bli en fantastisk leder. En person som bør løftes frem litt ekstra fordi du mener at vedkommende er en ressurs for idretten i Troms og Finnmark og som vi ønsker å ha med oss i årene fremover.

Se hvem som ble nominert i kategorien ungt engasjement HER

 

Den fornuftige ØKONOMIANSVARLIGE

«money rules the world»- uten tvil trengs det penger også i norsk idrett. Og det er noen som sørger for at dette er det kontroll på når man skal kjøpe nye lagdrakter eller pizza til alle spillere etter endt turneringssesong. Det er våre fornuftige økonomiansvarlige som jobber i bakgrunnen, som vet å si nei hvis det trengs, og som ofrer fritiden sin for at alt er slik det skal.

Nominasjonen er avsluttet.

 

Den nordnorske gnisten

Ja vi elsker Nord-Norge. Finnes det noen som har vokst opp her, flyttet til eller havnet her, som tenner en gnist i idretten og lokalsamfunnet rundt? En person som man er glad for at man kjenner for de tenner en gnist i andre rundt seg som gjør at man blir varm om hjertet.

Nominer din kandidat for den nordnorske gnisten HER innen 10.desember.