frivilligeHarstad

Ekstra heder til frivillighetens år på idrettshelga

Under idrettshelga fikk vi muligheten til å gi litt ekstra heder til en kandidat fra hver av kategoriene vi så langt har fremmet i forbindelse med frivillighetens år.

Vi inviterte en kandidat fra hver kategori til en festaften på Scandic Harstad. Ann-Cathrin Olsen Harstad Håndballklubb representerte kategorien den fantastiske barneidrettstreneren, Odd Gunnar Aas HK Landsås representerte kategorien den trygge sjåføren, Evgenia Myreng  Båtsfjord Sportsklubb representerte kategorien den entusiastiske reiselederen, Tore Seternes Tromsø ishockey representerte kategorien den engasjerende ungdomstreneren, Magne Bømark Skånland OIF representerte kategorien klubbens potet, Supatra Henriksen Karasjok Svømmeklubb representerte kategorien den alltid blide kioskansvarlige, Kristian Bergersen fra Tromsø flyklubb representerte kategorien den inkluderende  og  Tom Eirik Lysmen Jakobsen fra Hammerfest skiklubb representerte kategorien den fantastiske lederen.

I tillegg til festmiddag fikk våre gjester en blomsterbukett og boken folkets kunst, fem år med artic race of Norway. Vi takke så mye for at dere ønsket og stille som kandidater for å representere alle de engasjerte frivillige vi har i idretten i vårt fylke. Nok en gang takk for at dere stiller som frivillige for idretten.

Vi minner også om at det fortsatt er mulig å nominere kandidater i disse kategoriene:

 November kan du nominere i kategorien:

Den fornuftige ØKONOMIANSVARLIGE

«money rules the world»- uten tvil trengs det penger også i norsk idrett. Og det er noen som sørger for at dette er det kontroll på når man skal kjøpe nye lagdrakter eller pizza til alle spillere etter endt turneringssesong. Det er våre fornuftige økonomiansvarlige som jobber i bakgrunnen, som vet å si nei hvis det trengs, og som ofrer fritiden sin for at alt er slik det skal.

Nominer din kandidat for økonomiansvarlig HER innen 15.november.

Desember kan du nominere i kategorien: 

Den nordnorske gnisten

Ja vi elsker Nord-Norge. Finnes det noen som har vokst opp her, flyttet til eller havnet her, som tenner en gnist i idretten og lokalsamfunnet rundt? En person som man er glad for at man kjenner for de tenner en gnist i andre rundt seg som gjør at man blir varm om hjertet.

Nominer din kandidat for den nordnorske gnisten HER innen 10.desember.