Idrettskretsen, med deltakelse fra idrettsstyret, Tromsø kommune og Tromsø idrettsråd på befaring i det flotte klatreanlegget i Tromsøbadet. Foto: Privat.
Idrettskretsen, med deltakelse fra idrettsstyret, Tromsø kommune og Tromsø idrettsråd på befaring i det flotte klatreanlegget i Tromsøbadet. Foto: Privat.

Presentasjoner fra helgas ledermøte

Troms og Finnmark idrettskrets ledermøte ble avholdt 24. oktober, i digitalt format for anledningen grunnet en usikker smittesituasjon i Tromsø. Her finner du alle presentasjoner fra møtet.

I forkant av ledermøtet, fredag 23. oktober inviterte idrettskretsen idrettspresident Berit Kjøll og styremedlemmer i idrettsstyret Sebastian Henriksen og Astrid Stradbu med på en befaringsrunde på idrettsanlegg i Tromsø. Blant annet ble det avholdt et svært nyttig møte med fokus på samarbeidet mellom idrettskretsen, Olympiatoppen, UIT Norges arktiske universitet og Tromsø IL angående testlab og treningsrom for idretten på Alfheim stadion - til stor nytte for toppidretten og forskning.

Tromsø kommune og Tromsø idrettsråd deltok også fredag, og fikk stolt vise frem Tromsøbadet og klatresenteret. TUIL Tromsdalen viste også frem TUIL Arena, med sin nye hall for fotball og turn. Samt et strålende nytt rom til esport. 

TUIL viser stolt frem det nye esport-rommet sitt til idrettspresidenten. Foto: privat.

Ledermøte lørdag 24. oktober

Lørdagens ledermøte hadde god deltakelse, med 58 deltakere (fysisk og via Teams). Deltakelsen var ledere fra idrettsråd, særidretten, samt styremedlemmer fra idrettsstyret. Møtet hadde følgende tema:

- Idrettens arbeid mot seksuell trakassering og rasisme
- Idrettens situasjon i pandemien
- Regionale idrettspolitiske saker

Her finner du liste over alle presentasjoner:

1. Idrettens arbeid mot seksuell trakassering og rasisme v/ Håvard Øvregård fra Norges idrettsforbund.

2. Samlepresentasjon:
- Idrettens situasjon i pandemien
- TFIK anleggsarbeid, status og plan
- Kan vi løfte oss sammen i nord? v/ Sebastian Henriksen fra idrettsstyret
- Idrettsarrangement i nord 

3. Tromsø kommune, COVID-19 og anlegg v/ Carl Joacim Fensbekk

4. Norges Håndballforbund Region Nord, håndballens situasjon under korona v/ Eirik Engelsen


Lørdagens ledermøte i Tromsø. Foto: Privat.