Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilbud om idrettsutdanning på Bardufoss

Studiesenteret Finnsnes kan nå i samarbeid med UiT Idrettshøgskolen tilby et nytt emne fra Årsstudium idrett. Emnet som tilbys høsten 2018 er «Trenings og bevegelseslære med basistrening» og er på 20 stp.

Undervisningen i emnet er organisert i 5 todagers samlinger på Bardufoss.

Våren 2019 planlegger vi å tilby emnet «Idretter 1». Dette emnet er også på 20 stp og planlegges med undervisningen organisert i todagers samlinger på Bardufoss.

Dette betyr at de som allerede har gjennomført emnet Ex fak-idrett og idrettspedagogikk og idrettspsykologi vil kunne ha fullført hele Årsstudiet i idrett våren 2019.

For dere som ikke har deltatt på dette opplegget så langt er det mulig å søke på emnene som beskrevet ovenfor høsten 2018 og våren 2019. Deretter planlegges tilbud om Ex fak-idrett og idrettspedagogikk og idrettspsykologi hhv høsten 2019 og våren 2020, slik at også dere kan fullføre hele Årsstudiet i idrett.

Ønsker du en yrkesvei rettet mot idrett, trening og helse? Da kan Årsstudium i idrett være første skritt på veien mot en spennende karriere. Ett årstudium i idrett gir deg som student grunnleggende forståelse for idrett og fysisk aktivitet, og viktigheten av trening og bevegelse. Kombinasjonen mellom praktisk utøvelse av idretter og teori, gjør dette til et aktivt og spennende studietilbud for deg.

For nærmere informasjon viser vi til Studiesenteret Finnsnes www.stud-fin.no eller UiT sin hjemmeside:https://uit.no/utdanning/program/360521/idrett_-_arsstudium

De som er interessert i emnet Trenings- og bevegelseslære med basistrening høsten 2018 må søke om opptak som enkeltemnestudent følg denne linken: https://uit.no/utdanning/art?p_document_id=160521

Søknadskode: 9199

Søknadsfrist: 1. juni 2018

Merk søknaden med Tilrettelagt studium på Bardufoss