Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

SMIL: Aktiviteter etter skoletid

jenter i aktivitet.jpg

Elever ved Porsholen skole får prøve det nye etter-skole-tilbudet SMIL - Samhold, mat, idrettsaktivitet og leksehjelp.

Fysisk aktivite barn får helsefordeler som det kan være vanskelig å ta igjen senere i livet. Barn og unge anbefales minimum 60 minutter fysisk aktivitet hver dag - samtidig vet vi at aktivitetsnivået synker i barne- og ungdomsårene.

Rogaland Idrettskrets/Folkepulsen, Sandnes Idrettsråd, Sandnes kommune, Porsholen skole og Lura Idrettslag inviterer elever i 5.-7. klasse ved Porsholen skole til et gratis tilbud etter skoleslutt, hvor de får være i aktivitet, hjelp med leksene, mat og ikke minst samhold med klassekamerater. 

Lar elevene finne sin aktivitet

Til prosjektet er vi spesielt interessert i de som enda ikke har funnet sin idrett eller aktivitet. Et av målene med SMIL-prosjektet er å vise frem noe av bredden i aktivitetstilbud for barn og unge i Sandnes.

Idrettene som tilbys er kulespill, dans, karate, innebandy, basketball og styrketrening.

Gjennom SMIL får elevene utforske forskjellige idretter, og samtidig være sammen med venner - og skaffe nye vennskap på tvers av klasser og trinn på skolen. 

Påmelding

Ønsker ditt barn å delta på aktivitetene? Elever ved Porsholen skole blir utdelt et påmeldingsskjema. Påmelding skjer ved å fylle ut dette skjemaet som leveres inn til skolen innen 22. februar.

Prøveprosjektet starter allerede dette skoleåret, mandagene 1. og 8. april, og onsdagene 3. og 10. april. Tilbudet varer fra klokken 14-16 disse dagene.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte Lura IL ved daglig leder Per Torgersen på telefon 932 14 351.