Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Den Gylne Spaserstokk

DGS-logo-cmyk.jpg

Den Gylne Spaserstokk er et trimopplegg for eldre gjennom seniorsentre, eldresenter, treffsentre og aktivitetssentre. Opplegget er gratis og motiverer til å gå turer.

 

Den Gylne Spserstokk er et gratis tilbud fra Oslo Idrettskrets til alle seniorer i Oslo. Opplegget skal motivere byens eldre til gåturer gjennom sommerhalvåret.

Gåturer kan registreres fra 15. april til 15. oktober på deltagerkort. De som går minst 20 turer i denne perioden og får disse registrert og attestert på deltagerkortet mottar premiereing.

Det første året mottar deltakeren en spaserstokk. De påfølgende år mottar deltageren ulike merker til å feste på stokken. Dette er svært motivereden for de eldre.

Samleskjema med bestilling av stokker og merker sendes Oslo Idrettskrets innen 1. november.

For å administrere tilbudet ønsker vi at en kontaktperson på senteret kan ta ansvaret for opplegget. Oslo Idrettskrets sender ut registreringskortene og et samleskjema for bestilling av stokker og merker.Dette kan hentes på Osloidrettens Hus, Ekebergveien 101 i løpet av november.

Har du spørsmål, eller ønsker å komme i gang? Ta kontakt med fagleder i 60pluss, Jane Dreyer på jane.dreyer@idrettsforbundet.no eller 934 98 698.

Den Gylne Spaserstokk er et opplegg i 60pluss.